Virtualdub programını kurduktan sonra açtığımda klasik olan "Bu program geçersiz bir işlem yürütüldü ve kapatılacak." hatasını veriyor ve açılmıyor bunun nedeni ne olabilir? Win.98de çalışmıyor olabilir mi? Düzeltebilir miyim?
Virtualdub Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kısayol una sağ click yap 98 modunda çalıştır die seçenek var ordan ne istersen işaretlersin...
öyle bi seçenek yok eyupkork*
1.6 küsürlü beta sürümünü kullanıyor olmayasın. Yok değilse başka bir yerden yeni kopya edin ve onu kurmayı dene.
hem 1.5 kurdum hem de 2.0 ikisinde de aynı hata çıkamadım içinden.
Kısa yoluna özelliklerden uyumluluk seçeneğinde uyumluluk modu die bi seçenek var ordan 98 modunda çalıştır seçeneğini seçersen olabilir die düşünüyorum...
işte özelliklere girince uyumluluk seçeneği yok?
Hımmm buda benim aklıma 98 de çalışan bi program vardı barkod programı onun kısa yolunda xp deyken 98 modunda çalıştır dedim program çalışmıştı. Aynı işlemi oyunlarda da denedim (Nosferatu) ondada aynı işlemi yaptım başarılı olmuştum....
sen yanlış anladın galiba eyupkork benim sistem 98, XP değil.
he ozaman pardon ya ben 98 de çalışan bi programı xp de çalıştıramıyorsun gibisinden anlamışım özür dilerim...
yok 98de açmaya çalışıyorum ama...