arkadaşlar antivirüs olarak kaspersky kullanıyorum bir program açtığımda PDM.keylogger var diyor.
bu pdm.keylogger nedir? bizim bildiğimiz klavye kaydedici mi yoksa farklı bişey mi lütfen cevap yazar mısınız.
virüs acil yardım
Yav kardeş yoktur bişey kaspersky yapar öyle, benim nelerime keyloggerler diodu..Salla
program filesi aç karpersky diyorsa vardır neti kemiren programlar falan hebsini engelle de diğer arkadaşlar bilmiyorum program konusunda bilgili ama galiba demo sürümünüü kullanmışlar demekki pdm keylogger internetten işe yaramaz dosyalar indirip diski doldurur veya interneti devamlı meşgul eder sürekli erişim sağlar engelle veya sınırla de karpersky programına diğer arkadaşlarda 80 dolar vererek lisanslısını alsınlar sonra yorum yabsınlar bedava malın vızırtısı çok olur :)) kolay gelsin
en son indirdiğin programlardan gelmiş olabilir bi tarama yap
Benim bildiğim kadarı ile kaspersky'de bu yanlış bidirim söz konusu. Kaspersky forumlarında da bu konudan bahsediliyordu. Araştırın bakın forumlarında bulabilirsiniz.
evet ben de metin2 açtığımda pdm.keylogger var diyor korkmalı mıyım yoksa korkmamalı mıyım
Bedava virüs temizleyicilerden birini indir onlarla bi tarama yap sorun kaspersky ise
dediğine dikkat edin. herkes öyle diyo sanıyo. normalde keylogger işlemine benzeyen uygulama filan demesi lazım... bende öyle diyo. çoğu oyunda diyo.. çünkü oyun dosyaları dx dosyalarını filan kullandığı için sanırım. yani sisteme yönelik hareket olduğundan uyarıyo.