Viruslü dosyaları,dosyalara zarar vermeden viruslardan tamamen temizlemek mümkün mü?
Virus bulaşmış dosyalar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aslında virüsten virüse değişir demek,en mantıklı cevap olur..
Yine de temizleme işleminden sonra,dosyada bir zarar oluşmuşsa,bir şekilde sağlamının bulunup yerine koyulması [programın tekrar yüklenmesi(onarım seçeneği ile yüklenmesi)] programının düzgün çalışması için gereklidir..
Mümkündür. Hatta kaspersky de bile mümkündür. Mesela rar içindeyse, kaspersky'i kapatıp rar içindekileri ayrı yerlere döküp kaspersky ile tek tek tarama yapabilirsin. Ama her zaman olacağının garantisi de yok. Kaspersky bazen keçi kadar inatçı olabiliyor.
pandada böyle bir sorun hiç yaşamadım ama diğer yazılımlarda çoksık yaşanıyor hatta çok detaylı büyük firmaların işi yapılıyorsa ceza ödeme durumuda var veri kayıplarında eğer kullanıcıdan kaynaklanmıyorsa sorun.panda bukonuda en iyisi gerçek virüs dışındaki hiç birşeye zarar vermiyor.ayrıca aktif exelere bile bulaşsa temizliyor kodları virüsün silmiyor.jefoo en büyük örneği bunun explorer exe'ye girdimi direk format diğer antivirüslerde ama pandada böyle bir ihtiyaç yok direk temizliyor ve sizin hiç haberiniz bile olmuyor virüs temizlenirken uygulamadaki oluşacak sorunlarda. hiç hata verdirmeden bu yazılım direk temizliyor.tek eksisi rami çok istiyor. amdlerde 512 ram intelde 1 gb ram ancak yetiyor.intelde neden 1 gb tabiki bunu anlayamadım verdiğim intellerde zorunlu 1 gb kullanıyorum.amdlerde ise 512 ram yetiyor eğer multimedia yoksa panda kuruluyken.
https://www.chip.com.tr/forum/spylardan-kurtariiiiiin_t13083.html
sanırım trojan veya solucan demek istedin