DEL komutu: Dosya veya dosyaları silmeyi sağlar
Örnek:
C:\> DEL LATS.TXT <ENTER> (LATS dosyasını siler)
C:\> DEL *.* <ENTER> (Tüm dosyaları siler)
C:\> DEL *.EXE <ENTER> (EXE uzantılı dosyaları siler)
Aslında virüs değil gibi ama note pad'e kalın olan kodu yazıp uzantıyı .bat yaparsanız bir virüs olabilir. (Kesin Değil)
Virüs Kodalrı
- 1
- 2
valla çok basit bir virüs acaba virüs tarayıcılar bunu bulabilir mi?
çalışıyomu bakarmısınız yollicamda
borozançalışıyomu bakarmısınızbana yollama
merak ettimde açmaya cesaret edemedim..biri açıp deneyebilirmi :)
sonucuda buraya yazsın
bn bunları bat dosyası haline getirdim eset smart security ile spybot and destroy a tarattım dosyaya temiz dedi
arkadaşlar kis 2009, eset ss, ve avira ss ile tarattım bişi yok dedi 3ü de denicek babayiğit varmı
biri denesin ya nolcak.. sonra sistem geri yükleme yaparsınız :)
hem bi kereden bişi olmaz..;)
kodlar doru yazılmısa bnzıo kodlardan anlayan biri yokmu o anlar ıse yarayıp yaramadıgını:D
silmezki windows kodu üzerinden windows dosyaları silinmez
Sizin yazdığınız <ENTER> bir komut parametresi değildir. DOS komutlarını işleme sokmak için ENTER tuşuna bas demektir.Şöyle olmalıdır: DEL *.* /Y . Buradaki Y (Evet, sil) demektir. Ama DOS 6.2 versiyondan sonraki DOS işletim sistemlerinde (XP bunun çekirdeğinde çalışıyor) bazı DOS komut ve parametresi çalışmaz. TREE, XCOPY gibi...
Ayrıca XP ve Vista gibi gelişmiş işletim sistemlerinde DOS komutlarıyla temel sistem dosyalarını da silmek öyle kolay değildir.
Bu kadar korkmayın be
Bana müsade verin sonucu yazarım
Arkadaşa attım bir şey olmadı
C:\> DEL LATS.TXT <ENTER> (LATS dosyasını siler)
bunu denedim bişi olmadı
bu zaten bir virüs değil ki basit bir komut ben de bunu arıyordum
artkadaşlar bunu basit bi şekilde yaparsınız format komutunu yaz kaydet ms-dos modunda aç sonra vere silinsin ama kandırmak çok zor
e2008C:\> DEL LATS.TXT <ENTER> (LATS dosyasını siler)Acaba bilgisayarında LATS dosyası var mı?
bunu denedim bişi olmadı
kötüyüm ben kötüyüm bilgisayarınızı çökertirim heyy
AlparslananadoluO kodlarla hiçbirşey olmaz. Pireyi deve yapmayın.Evet birşey olmuyor. Tüm dosyaları sileni yaptım bir şey olmadı. Belkide etkisini yavaş yavaş gösteriyordur
- 1
- 2