rtgst sormuş:
Dün bilgisayarıma birkaç virüs musallat oldu. Eset ile silebildiğim kadarını sildim. Ama akşama doğru bilgisayar sistemim çökmeye başladı. Önce sürekli flash player hata raporları aldım. Başka virüslerin olabileceğinidüşüünerek avastla avg yükledim. Kaspersky yüklemeye çalışırken yükleme %99 da takılı kaldı sonrada bi daha yükleme yapamadım. bi şey yüklemeye çalıştığımda internet sitesi kullanılamıyor veya bulunamıyor, daha sonra yeniden deneyin yazısı çıkıyor. bu her sitede böle. Bu sabah da yerel disk c sorun verdi. Dün 160 gb olan boş alan bugün 0 bayt olarak gözüküyo, toplam alanda 0. bu nedenle başka bi bilgisayardan indirdiğim program ları yükleyemiyorum, boş yer yok diyo. Sistem geri yükleme de çalışmıyo. Ayrıca internette video ve müzik de açılmıyo. Bilgisayarı avast ile taradım. Bi virüs buldu Program Data\ Microsoft\ Windows\Wer\ Report Queue\AppCrash_mcshield.exe_4d4ff57433.... diye . avast virüsü sil komutuna cevap olarak dosya bulunamadı diyo. Karantinaya da alamıyorum. Çünkü diskte boş yer yok. bu virüsü kayıt defterinden falan kendi başıma nasıl silebilirim? (Program yükleyemiyorum, avg de çalışmıyo.) ayrıca başka çözüm önerileri var mı ya da bu sorunlara neden olabilecek lütfen yardım edin
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 3 MB L2 1066 MHz
Bellek : 4 GB
(toshiba a 500 laptop)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; GTB6.5; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; AskTB5.6)