Arkaşlar pc'im için bir virüs programı arıyorum, internette gezinirken filan koruma yapabılıcek ıstedıgm zamanda pc de tarama yapabılecegım düzgün bir program var mı bildiğiniz ?
Virüs programı.
panda cloud antivirüs + Comodo fireware kur hem sistemi yormuyorlar hemde güvenilirler... İkiside yapılan testlerde çok iyi puan alan ücretsiz yazılımlar...
Sistemini yazarsan öneride bulunurken sistemini yormayacak kasmayacak bir program öneririz..
Ben KİS kullan dicektim ama sistemini bilmiyorum
Sistem gereksinimlerin düşük ise komaya sokabilir makinayı
Anlatabildimmi ?
Windows 7 home basic 64 bit
işlemci : Pentium (R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06Ghz
4gb ram daha yazmam gerekn var mı ?
Aynı işlemciyi kullanıyoruz
Ücretli alacaksan KİS(Kaspersky internet security)
Ücretsiz ise
Comodo antivirüs+güvenlik duvarını(Comodo Firewall) kurarsan işini görecektir...
Satın alacaksan
KİS Veya KAV çalıştırır kasmaz o işlemci bellekte yeterli...
Ücretli düşünmüyorum :) Dediklerinizi indiriyim bakalım :)
Hepinize vaktinizi ayırdıgınız ıcın cok teşekkürler..
Comodo firewall kurarken Comodo dargon yuklenemedı Hata: 80. Dosya var yazıyor. Neden acaba ?
ücretsiz kuruyosan avira antivirüs kur
ama 20 tl ye kampanyaları takıp et NORTON AL 2012 1 sene rahat et değer para vermeye sıradan kullanıcılar önemsemez ama virüs programı çok önemli
Bitdefender Total Security 2012 kullanıyorum ve bi' sıkıntı yok, öneririm. Aldığı başarılar testlerde ortada.
Sistemin fena değil benimkine benziyor ücretli yada ücretsiz farketmez Antivirüs olarak Avira kullan kesinlikle diğerlerinden daha iyi ve sistemi kasmıyor yardımcı olarak da Malwarebytes Antimalware kullan hergün otomatik olarak güncelleniyor ve ikiside çok iyi koruma yapıyolar...
Comodo ne bulduysa sildi oyun kipini açsam dahi oyuna tıklıyorum dırek siliyordu onu sıldım. Panda kurdum suan ama pasif kalıyor sanki tabi siz daha iyi bilirsiniz ama değişip dediklerinizden birini kurucam.
Hepinize çok teşekkürler.