iyi akşamlar herkese sorunum şu ben avg virüs programını iki gün kullandım sonra baktım ki bilgisayarı çok yavaşlattı iyi bir program değil .özellikle progarmı sildikten sonra pc nin hızlandığını gördüm ,şimdi bana ücretsiz evde kullanmak için pc yi kasmayan bir virüs programı lazım hangi programı önerirsiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler !
virüs programları
avast home dene ben kullanıyorum sorunsuz kendi sitesinden 1 yıllık lisansla ücretsiz indirebilirsin
90 gün kullanabilirsiniz: https://www.chip.com.tr/forum/nor ... gunluk_t136409.html
En hafiflerden biridir.
Avira veya Microsoft un MSE si her ikiside ücretsizler. Her ikisini de kullandım kasma falan yaşamadım.
en hızlısı ve hafifi üçretsizlerde avira
tek kelımeyle avıra derım hem 1 yıllık ucretsız lısans vede kasmadan cok ıs yapıyor
http://www.free-av.de/en/trialpa ... free_antivirus.html
not.avast yazanlar hata yapmıs cunku arkadasımız kasmayan ucretsız dıyor avast pcyı kasar
norton 360. en kral antivirus bence kim ne derse desin. şuan avast kullanıyorum o ayrı
hayrıdır ? anakart işlemci bellek bölümüne açılmış yine alakasız bi konu ?
90 gün kullanabilirsiniz: https://www.chip.com.tr/forum/nor ... gunluk_t136409.html
En hafiflerden biridir.
kardeş ben de kullanıyorum bunu çokda memnunum arkadaşa da tavsiye ederim sorunsuz çalışıyor bir sorum var bunu 90 gün bittikden sora da kullanabilirmiyiz yani kaldırıp tekrar kursak
Kaldırıp kurmayla olmaz. Format gerekir...
önerilenleri hepsini dene , kis i de dene....
kararı siz verin..
Kaldırıp kurmayla olmaz. Format gerekir...ama süleyman abi ben geçen kis i kullandım ve deneme sürümü bitti formatladım gene bilgisayarı gene aynı sürümü yükledim kabul etmedi kullandınız tarzı şeyler çıkıyo:(
bu arada altı çizili sözcüğü sen söyledikten sonra doğru yazmaya başladım:)
Teşekkür ederim abicim. Demek ki boşuna değilmiş çabalarım. Niteliğe ait işlerde sayısal çokluk önemli değildir, bir kişi bile faydalansa yapılan iş yerini bulmuş demektir. :)
Format sonrası deneme sürümü olarak sorunsuz aktifleştirebilirsin, sen alengirli yöntemler denemiş olmayasın?
alengirli derken süleyman abi:)illegal yollardanmı demek istedin eğer öyle dediysen yok valla bildiğin legal yollardan yaptım:)bu arada bu sürüm kis 2009' du.
Bu arada senin sayende cümle başlarını ve kesme işaretlerini bile düzgün kullanıyorum.Belki de senin sayende yıllarca tökezlediğim Türkçe dersi bile benim için bir vaz geçilmez olr:)
önerilenleri hepsini dene , kis i de dene....
kararı siz verin..
osman zaten iki yıldır kullanıyorum kis i iki yıl üstüste lisanslı aldım bir de şu bedava keylerden var win 7 ye geçeli beri kullanamıyorum bir türlü çözemedim bir fikriniz varsa söyleyin hata şu hatta defalarca konusunu açtım ama nafile
KARNEL EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ KAPATILMAKTAN KURTARDI WİNDOWS BUNDAN BAŞARI İLE KURTARILDI
sürekli de vermiyor birkaç saatde bir kaldırıyorum kisi hata felan yokSon Düzenleme: ErKaN-23 ~ 06 Kasım 2009 22:54
alengirli derken süleyman abi:)illegal yollardanmı demek istedin eğer öyle dediysen yok valla bildiğin legal yollardan yaptım:)bu arada bu sürüm kis 2009' du.KIS 2010'u dene bir de. Belki deneme sürümü aktifleştirmesinde bir sorun olmuştur. Çünkü formatla zaten yazılımların daha önce kurulmuş olup olmadıklarını tespit ettikleri kayıt defteri girdileri de yok olur.
Bu arada senin sayende cümle başlarını ve kesme işaretlerini bile düzgün kullanıyorum.Belki de senin sayende yıllarca tökezlediğim Türkçe dersi bile benim için bir vaz geçilmez olr:)
İnşallah, neden olmasın? Özellikle kitap da okuyup bir de tadını alırsan... :)
KIS 2010'u dene bir de. Belki deneme sürümü aktifleştirmesinde bir sorun olmuştur. Çünkü formatla zaten yazılımların daha önce kurulmuş olup olmadıklarını tespit ettikleri kayıt defteri girdileri de yok olur.Her şey için sağol
İnşallah, neden olmasın? Özellikle kitap da okuyup bir de tadını alırsan... :)
bırıncı sı pc yı kastırması kotu bır yazılım oldugunu gostermez . her programın kendıne gore sıstem gereksınımlerı var . mesele lısanslı kaspersky son derece ıyı bır yazılımdır . oda pc de bıraz yavaslatma yapar bu yazılımıda kotu dıyebılırmıyız. eskı bıre pc varsa avıra free surumu son derece ıyı . yada avıra premıum suıte kullan o da fazla kasmıyor ..