sistemimde nod32 antivirüs kullanıyorum.yapılan taramada truva atı win32/psw online games.nmp bulundu diye uyarı çıkıyor.sistem belleğine bir dosyadan virüs bulaşmıştır C\WİNDOWS\SYSTEMS32\amvo0.dll şimdi sistemi yedeklemeden bu virüsten nasıl kurtulabilirim.yardımcı olursanız seviirim.
VİRÜS SIZINTISI..
Bu virus degıl Trojan. AVG antıspyware programını kur ve guncelle daha sonra guvenlı kıpte sıstemnı ac ve bu programla full tarama yap
çalıştıra cmd yazın ve ;
cd c: windows system32 komutu ile Windows/System32 klasörünegirin.
dir /a amv*.* komutunu girin.
Eğer amvo.exe, amvo0.dll, amvo.dll adında dosyalar görüyorsanız aşağıdaki komutla silin.
attrib -r -s -h amvo.exe
del amvo.exe
bu şekilde amvo virüsünden kurtulabilirsiniz, denenmiştir...
dediğinin aynısını uyguladım. Ama bu seferde c sürücüne ulaşamıyorum. C'nin üzerine tıkladığımda birlikte aç komutu çıkıyor. Nasıl kurtulacağız bu illetten ?
forumda daha önce paylaşmıştım birlikte aç sorunu için çözümü arama yaparak bulabilirsiniz...
Bu sorun çözüldü zannedersem diğer başlık altında.
WİNRAR I ÇALIŞTIRIP C: D: VE AÇLMAYAN DİĞER DİSK BÖLÜMLERİNİ AÇIYORSUNUZ. AUTORUN.İNF DOSYASINI SİLİYORSUNUZ. SONRA OTURUMU KAPATIP YENİDEN AÇIYORSUNUZ. SORUN ÇÖZÜLÜYOR.
Arkadaşlar Güvenlik Kipte Sistem Nasıl Açılıyor Ayrıca Benim msvcrit.dll dosyama Win32/ZapChat.exe die bir virüs bulaşmış ne yapsam ne etsem silinmiyor tek yol format atmakmı?