arkadaşlar benim ctrl+alt+delete ve registry erişimimi engelleyen ve virüs yazılımı kurduğumda o prgramı devre dışı birakan bir virüsle problemim vaa r son beş gündür bu sorunlar karşı karşıyayım bu neredeyse 11. formatım oldu ve artık sıkılmaya başladım bu işten formatsız bir kurtuluş yolu bulamazmıyız?
Virus Sorunu yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj
abi burda registrye giremiorum bir kere başardım ben siliorum o geri gelio
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Eğer 11 formattan sonra yine aynı sorun oluyorsa, siz virüsü kendiniz yüklüyorsunuz. Bunun başka izahı yok. Format sonrası ilk güvenlik yazılımını kurun ve güncelleyin. Dosyalarınızı virüs taramasından geçirin. Eğer setup/crack şeklinde programlarınız varsa bunlara bence veda edin. Eğer "Home" versiyonu bir işletim sistemi kullanıyorsanız "Grup İlkesi" çalışmaz. Bu konuda da bilginiz olsun.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj
abi virüsü kendim yüklüyormuşum onu keşfettim ancak format atmak istemiyorum bu sefer güvenli moda girdiğimde blue screen alıorum registrye girmeyi başardım ancak reg.den virüslü dosyaları siliorum oluyor ama restarttan sonra geri geliyorr virüs
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
mertsaygiabi virüsü kendim yüklüyormuşum onu keşfettim ancak format atmak istemiyorum bu sefer güvenli moda girdiğimde blue screen alıorum registrye girmeyi başardım ancak reg.den virüslü dosyaları siliorum oluyor ama restarttan sonra geri geliyorr virüBence son kez temiz bir format işlemi gerçekleştirin.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 12 Haziran 2009 23:32