Ya bilgisayarımda virüs var..Bir türlü gitmiyor.Kaç kere format attım.Birkaç saat sonra yine eski haline dönüyor.sürekli bir şeylerin hatasını veriyor.kayıt defterine ve görev yöneticisine girilmiyor.Yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor ikisindede.Bir sürü virüs programı denedim kimisi buluyor silmiyor (ücretli olduğu için) kimiside bulmuyor...Yardım edin lütfenn..
virüs
bulunan virüsün ismini verseydin daha detaylı yardımcı olurdum fakat büyük ihtimalle sality.aa isimli bir virüs oldugunu tahmin ediyorum görev yöneticisi ve regediti aynı anda devre dışı bırakan ve format attığın halde gitmeyen bir tek o virüsü biliyorum ve temizlemek için google ve forumumuzda arama yaparsan temizlemek için program bulabilirsin bir zamanlar benimde o virüsle başım beladaydı
Virüs porgramı kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum...Kurulmuyor engelliyo.Yüklesem bile programı bile bozuyor..Virüsün adını bilmiyorum .. virüs programsız virüsün adını öğrenme imkanım varmı ??
Linke girdiğimde
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000
bunlar geldi program fln yok..
Windows Registry Editor Version 5.00 bu programımı dmek istediniz ??
Linke girdiğimdeÇalıştır'a 'Regedit' yazın sonra yukarıdaki dosyaları takip edin en sonunda
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000bunlar geldi program fln yok..
"DisableTaskMgr" adlı yerin sayı değer bölümüne '0'(Sıfır) olarak değiştirin tamama basın sonra restart atın tamam!!!
Linke girdiğimde
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000bunlar geldi program fln yok..
kalın yazıları kopyala.
not defterini aç
yapıştır. farklı kaydetten dosya tipini tüm dosyalar olarak değiştir aşağıdan.
dosya adına: task.reg yaz ve kaydet.
sonra kaydettiğin o dosyayı çalıştır tamamdır.
görev yönetici açılır.