Arkadaşlar dün bu resmi bakmak :D profile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPG]profile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPGprofile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPG diye bir mesaj geldi msn virüs olduğunu adresi tıklayınca anladım:)sonra dosyayı indirdi açılmadığı sürece fazla sorun olmaz tabi ama ben hiç dururmuyum:)meraklı meraklı ne olacak diye merak ediyorum:)açtım dosyayı boş bi sayfa geldi gitti bugünse dk 1 mouse donuyo ctrl-alt-del yapınca düzeliyo dk 2:) yapıştırda sürekli bu resmi bakmak :D profile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPG]profile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPG[profile.fiecesbook.com/view.php?=IMG17082010-JPG oluyor:DNe edicem:D
Virüs:)
Tahmin ediyorum ki basit bir msn virüsü.Spam mesajların çoğunda vardır böyle virüsler.İlk önce aşağıda linkini vereceğim yazılımı indir.MSN virüslerine özel hazırlanmış. (sistemini bir tarat.Bulunan virüsleri sil) Eğer sorun çözülmezse kapsamlı bir virüs taraması yap.Bilgisayarında yüklü güvenlik programı yoksa güvenilir yazılımların 30 günlük deneme sürümlerinin linklerini vereyim. (ESET) (Kaspersky) (GData) (Trend Micro) (Norton) (Panda)
Evet sadece bir tane yetmez.Ad-aware programını indir.Tarat
Tahmin ediyorum ki basit bir msn virüsü.Spam mesajların çoğunda vardır böyle virüsler.İlk önce aşağıda linkini vereceğim yazılımı indir.MSN virüslerine özel hazırlanmış. (sistemini bir tarat.Bulunan virüsleri sil) Eğer sorun çözülmezse kapsamlı bir virüs taraması yap.Bilgisayarında yüklü güvenlik programı yoksa güvenilir yazılımların 30 günlük deneme sürümlerinin linklerini vereyim. (ESET) (Kaspersky) (GData) (Trend Micro) (Norton) (Panda)İlk dediğini yaptım ve oldu çok saol kardeş..
ohaa kaç tane yüklicek program eset'i yüklesin yeter ...:))
En iyisi güvenli modda Combofix yapmak.
Combofix sistem dosyalarındaki bozuklukları düzeltir Virüsleri taramaz, Gelelim konuya ilk önce Kaspersky 2010 ile bir taratın.
dostum ilk önce taskmsg (yani görev yöneticisinden) sana yabancı gelen (oturum adınla aynı adı taşıyan ) tüm İŞLEMLERİ kapat daha sonra belgelerimde karşıdan yüklenilenlere girip gereksiz tüm dosyaları sil ve modemini kapatıp bir virüs programıyla bilgisayarını tarattırıp bir restart atman yeterli olur gibi bir dene olmazsa tekrar konuyu açarsın daha farklı şeyler deneriz tmm
selam arkadaslar benimde bir sorum olacakdi söyle virus felan yok ama ben öylesine deneme amacli denemek istedim windows 7 64 bit de calismiyor windows 7 32bitde calisiyor neden olabilir acaba windows 7 64 bitde calismiyor combofix acaba