Virüs Yapma Programı Vereyimmi ? Şimdi Başladı Kalan Süre:1 Saat
Virüs
ne kadar büyük bir çirkeflik virüs yapmak . sen eğlence olsun diye virüs yapıyorsun olan bizim bilgisayarlarımıza oluyor seni kınıyorum ayrıca virüs yapanlara hakkımı helal etmiyorum !merak etme ben zarar verici hacker değilim evet virüs programı verdim çünkü bunun sebebi size virüs gönderen kişiye karşı atak sağlamak amacıylaydı ben kimseye virüs bulaştırmam !
Hacker'sın demek peki...merak etme ben zarar verici hacker değilim evet virüs programı verdim çünkü bunun sebebi size virüs gönderen kişiye karşı atak sağlamak amacıylaydı ben kimseye virüs bulaştırmam !
Senden bişey isteyeceğim bi tane virüs yaz ve bir yere yükle ben indireceğim virüs programı yakaladığı zaman rapor verdiğinde virüsün adı blackdown/Win32 virüsü yakalandı diye rapor vermeli...
Görelim şu hackerlığını..
Beklemedeyim...
Özel mesajla linki yollamanı bekleyeceğim zor birşey istemedim hackersın sonuçta...
Senin için başını kaşımak gibi birşey....
Virüsün adını üste belirtttim hacker istediğini yapandır yanlışmıyım ?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (236370) ~ 05 Haziran 2012 23:15
kesko abiye yolladığından banada yolla yakalandığında win32blackdown virus detected yazmalı hadi bakalım
ezgi sakin ol bu adam hacker falan değil eminimki virusun v sinin v 10 da birini bile yazamaz
lamer işte boşver
Yaz geldi ya işi gücü olmayan kendini hacker zannedenlerin yüzdesinde bi artış oldu.
Yaz geldi ya işi gücü olmayan kendini hacker zannedenlerin yüzdesinde bi artış oldu.hakkaten ha zaten makine dili bilen dünyada bile çok az ki virus yazabilmek için oslerin yapısını işlemci mimarisini işte apileri eventleri interfaceyi kernelin yapısını vs. bilmesi gerekir öyle kolay değil os ye müdahale etmek hele windowsa hiç kolay değil
basit sanıyor adam pc ye sızmayı herşey veri yürütme engellemesi windows defender windows firewall vs. hepsi kapalıysa windowsta güncel değilse bile modem firewall girişi engeller modem firewall ı by pass edip gircende pc de oturum açcanda birde user accountlarda şifre olduğunu düşün ooo çook zor he girersin hazır server ile girersin prorat vb. hazır ratlar ile girersin
onun içinde sosyal mühendisliğin iyi olcak falan adama yollıcan öyle ki bu işin şikayet olursa bilişim sistemine girme 2 yıldan başlar verileri bozma özel hayata müdahale vs. derken 6 yılı bulur
yakalanmamak imkansız ne kullanırsan kullan hide ip proxy her ne olursa kullan yine yakalanırsın internet kuralları olmayan bir alem değil kevin mitnick bile yakalanmış