Evet ses kartında ADeck.exe uzantılı dosyada virüs var.Temizlenmiyo silersem acaba problem yaşar mıyım?Saçma bir soruysa da idare edin artık.Önerileriniz bekliyorum millet.. Kurtarın beni bu virüsten
virüs
öncelikle antivirüs programının ne olduğunu söylersen sana sölerdik ama bence antivirüs programı olarak avast 4,7 yi yüklemeni öneririm bu yazılım bilgisayarında virüs bulduğumu kendiliğinden makina ötüo ve sana seçenekler sunuo sen de hemen bu seçeneklerden sil i tıklıosun ve virüs silinio bu yazılımı kurmak istersen sana adresi veriorum
yazılımı yükledikten sonra yazılım sana seçenekler sunar (örn: bilgisayarımı şimdi yeniden başlat gibi) bilgisayarımı yeniden başlatı seçtikten sonra bilgisayar reset atar ve tüm bilgisayarı bir virüs taramasından geçirir eğer virüs varsa burada çıkar ve sil dersin silinir benim söliceklerim bu kadar SAYGILAR!...
Avastı yüklemeni önermem.Gelene geçene eyvallah diyo tanıdığı virüs yok.Önerim kasperskydir adam gibi koruma sağlar.Avastla nortonu adam yerine koyup bilgisayarıma bile yüklemem.
ben kaspersky internet secuirty programını kullanıyorum gerçekten iyi virüs databese var bunu kurarsan muhtemlen virüs derdinden kurtarırsın birde exe uzantılı dosyalara bulaşmıssa diğer exe lerede bulaşma ihtimali var
F-secure antivirus kullanıyorum.Sizce yeterli diil mi 2007 sürümü.
virüsü görmedigine göre yeterli degil kasberg avast nod32 vb kullan
hayır virüsü görüyo ama dosyayı temizlemiyo tamamen silmeyi öneriyo.bende silcem ama korkuyorum sonra ses çıkmaz diyeonu soruyorum Adeck dosyasını silsem nolur acaba(tamam saçmaladım
)
arkadaşım önce sen Kasperı kuracan bir güzel güncelleyecen daha sonra taratcan.Eğer dosyayı kurtaramıyorsa zaten butun a.v. o dosyayı sılecektır.
YAda ses kartının sürücülerini tekrar download edeceksın.Yuklemeden önce kasperda taratcaksın.
dosyayı silebilrsin ama ses kartını tekrar yüklemelisin eğer yükleyemezsen önemli değil bilgisayardan az çok anlayan birine yüklet
virüs programları arasında norton kasar. pc yı sistem dosyasını temizledi bastım formadı sorun düzelmemişti.Höparlor Başka denerseniz virüs programları asla virüsü hoparlör programını virüs sanamaz...
Mesala Realtek AC-90....
saygımla...
kasperkyden şaşma ama kurulumuda biraz ağır ama türkçe yama yaparakta işin içinde çıkabilirsin.Kolay gelsin