Merhaba Arkadaşlar;
Benim bilgisayarında daima "win32.autorun.fw"
virüs uyarı veriyor. Virüs programlarıyla siliyorum tekrar Pc kapatıp açtığımda gene uyarı veriyor. Bilen varsa bu nedir ve nasıl ahledec eğ,im..
Şimdiden teşekkürler....
Merhaba Arkadaşlar;
Benim bilgisayarında daima "win32.autorun.fw"
virüs uyarı veriyor. Virüs programlarıyla siliyorum tekrar Pc kapatıp açtığımda gene uyarı veriyor. Bilen varsa bu nedir ve nasıl ahledec eğ,im..
Şimdiden teşekkürler....
Güvenli modda taratmayı dene olmazsa güzel bir antivirüs kur tüm güncellemeleri al ve garanti olsun diyede güvenli modda tarat.Kaspersky ve nod32 bu virüsü tanıyor sanırım NOT:Özellikle nod32 güvenli modda tarat çok iyi virüs buluyor ama silmede o kadar başarılı değil ben nod32 kullandığım zamanlar taratma işini güvenli modda yapardım ;)
güvenli modda dene olmassa killbox diye bi uygulama var o siler ama silinen dosyanın içeriğine bağlı olarak bilgisayarında problemler oluşabilir
veya eğer konumunu biliyorsan bu uygulamanın bunu revouninstall ile silebilirsin
Arkadaşlar hepine teşşekürler...
ama benim kulladığım virüs programı güvenli modda çalışmıyor haatta diğer programlarda çalışmıyor.
kullandığım program: F Secure diye bir şey
musallat63Arkadaşlar hepine teşşekürler...Belli zaten sen Kaspersky 07-Eset Smart secu...(nod32 3.0 )-Bit Defender-Panda 08ama benim kulladığım virüs programı güvenli modda çalışmıyor haatta diğer programlarda çalışmıyor.
kullandığım program: F Secure diye bir şYükle 1 tanesini yükle
Güvenli kipte kaspersky'a tarattır. En kesin yol HDD farlı bir bilgisayar üzerinden(mesela usb HDD box !!Bu diskteki işletim sisteminden başlatmayın!!) tarattırın.Bölüm ve dolayısıyla içindeki işlemler aktif olmadığı için başarılı olacaktır.