virüsler hata vermesine neden oluyor

Mehm3taLi
31-03-2008, 13:54   |  #1  
Mehm3taLi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Merhaba Arkadaşlar Bnm Bilgisayarımda Hangi Klasore Girersem Resimdeki Hatayı Veriyor " Tamam " Tıklayacınca Antivirus Programı indiriyo Arama Yapınca 2 Tane Trojen Buluyor Ama Trial Oldu İcin Silmiyor. Programların Serial'lerini Bulamadım.Dier Antivirus Programları Bu Torjen'leri Bulamıyor. Yardım Ederseniz Sevinirim Bilgisayarın İcinde Hangi Klasore Girersen O Hatayı Veriyor Bi Yardım Edin Lütfen..

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 31 Mart 2008 14:09
Borga-x
31-03-2008, 14:50   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Sisteminde Trojan virusu uyarısı veren programın kendısı trojan zaten. AVG antıspyware ve adaware programlarını kur. O hatayı veren programı prog. ekle-kaldırdan komple sil ondan sonra AVG antıspyware ve adaware programlarını guncelle ve sıstemı guvenlı kıpte aç ve bu ıkı programla full tarama yaptır.

Banned
31-03-2008, 14:53   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Resimden birşey anlamadım ama yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile sizin pc ye epey bir zararlı yazılım dolmuş.Anlattığınız gibi dosya açmak istediğinizde internete bağlanıp  yazılım (sözde virüs programı) indiriyor ve lisansını almanızı istiyorsa bu sisteminizle hiç uğraşmadan format atma zamanınızın geldiğini gösterir. Sistemi bu derece ele geçirilmişse temşzlemekle uğraşmaktansa format atmak en kolay çözüm olsa gerek. Formattan sonra herhangi bir virüs programının internet security sürümünü kurmanızı öneririm.Taviyem kis7.

İllaki temizleme yolunu denemek istiyorum diyorsanız öncelikle saymatecin sitesine girerek indirmenizi istenen virüs programının ismiyle arama yapın, olmadı kis7 ve ad aware ile güvenli modda sistem taraması yapın