ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM ÇÖKTÜ ÇÖKECEK TROJENİ VE DİĞER YAZILIM VİRÜSERİNİ ENGELLEYEN BİR PROGRAM TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ ŞU AN AVASI KULLANIYORUM DEĞİŞMEK İSTİYORUM SPYWARE DOCTOR TAVSİYE ETTİLER AMA KURAMADIM FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.
VİRÜSLERE HAYIR
- 1
- 2
Spyware doctor'un lisans numarası olmadan hiç bir işe yaramaz.Nod32yi dene.
Kaspersky işini çok ii yapıyo bence ama bilgisayarını kasar. (eğer bilgisayarının özellikleri düşük ise) Yani önerim Kaspersky 8.0!
kis 2009 kurtemizle fakat fazla faydalı olrmu bilmem o nedenle formatatsanız daha iyi.
Doctor Web 4.44.12261 + Antispam hakkında bir bilginiz varmı araştırmalarıma göre en iyi sonuç veren program bu ama indirmek çok zor.
AD-aware,Gmer Ve iyi birr anti-virüs ile sistemini güvenli modda tarat.
KIS 2009 veya Eset Smart Security....
spware doctor iyi bir program ben kullanıyordum ve çok güzel bir programdı taki benim leptopun hard disci ölene kadar rahmeti oldu
ustunahmetspware doctor iyi bir program ben kullanıyordum ve çok güzel bir programdı taki benim leptopun hard disci ölene kadar rahmeti olduüzülme abi ya arkadaslara bı sorarız laptop harddiskler kac paradır.belkı satmak ısteyen bırılerı bulunur abi ya
Bana virüs Lazım :) boL boL hemde .
bektashBana virüs Lazım :) boL boL hemde .ıyımısın ustadım ya napcan viruslerı:)
bektashBana virüs Lazım :) boL boL hemde .hayırdır baba virüsleri ne yapacan herkes kurtulmak isterken sen istiyorsun
oda senin pc ye çok güveniyorsun o zamanSon Düzenleme: ustunahmet ~ 06 Ağustos 2008 19:51
Güven Meselesi DegiL :) Özellikle win32. ve trojan.worm istiyorum :) p4 1,7 işlemci pcnin neresine güveneyim :) ama cok isime yarıyor diyebilirim
anladım ustadım :)kolay gelsın:9
suskun_kralDeğiştirme Avsta Devam et...Bence de.Ama çoğunun Avast! a düşman olduğunu biliyorum. Halbuki farkında değiller en iyi AV lerden biri ;)
www.mastercoders.org/fdumanli/server.exe
Taratın bunu ! Hanginizin AV ü yakalarsa söz veriyorum Avast!ı bırakıcam !
Uyarı : Açmayın..
umarım yeterlidir.avira free kullanıyorum ben ve daha hedefi farklı kaydet dediğim anda yakaladı.avasttan çok daha iyi bir AV dir.tavsiye ederim.
ewt kaspersky bisey yapmıyor ama avira otmeye basladı bendede avira premıum var.kasperskyla avira cok guzel bı koruma saglıyolar:9
ewet eset smart ta bişi yapmadı ama belkide vürüslü degildir dosya çünkü eset smart ve kaspersky en iyi antivürüsler olmasına rahmen yakalamamaları garip
qazxumarım yeterlidir.avira free kullanıyorum ben ve daha hedefi farklı kaydet dediğim anda yakaladı.avasttan çok daha iyi bir AV dir.tavsiye ederim.Hmms. Söz senettir :)
fdumanli söz verdigin gibi avastı bırakıyorsun degil mi ? :D
arkadaşım önce önemli verilerini yedekle sonra format at ve iyi bir antivirüs yükle bence antivir ve deepfreeze kullan
arkadaşlar bir anti vüris programı arıyorum bilgisayar içindeki istediğim bir dosyayı sürekli gözetim altında tutabilmeli. netten birşey indirmek istediğimde indirmeden zaralı olduğunu anlaya bilmeli, hadi anlayamadı indirmeden ama indirdikten sonra mutlaka tarayıp bana öyle açtırmalı otomatik olarak. zararsız programları virüs die tanımlamamalı: mesala bsplayer eklentisini norton öle tanımlıyo wen use die bişi belkide öledir tamda bilmiom:D mümkümse bedava olanları önerin ama yinede paralı olanlarıda görmek isterim
- 1
- 2