abartmaya gerek yok istek olduktan sonra bilgisayar bölümü okumanın yada okumamanın hiç bir anlamı yok malesef.
içinde istek olmayana bilgisayar mühendisliği doktora master dahi yaptırsan yapamaz çünkü o mesleği istemiyordur yapmak.
benimde kardeşim var bilgisayar bölümü mezunu meslek lisesi programcılık ama daha 1 kelime bilmiyor bilgisayar ile iyiki 4 yıl okudu bide okumasa idi vay haline.
şimdide üniversiteye gidecek içinde istek olmadığı için üniversite bile bence yalan olacak 4 yıllık okuduğu.
ben ağaç işleri mezunuyum dışarıdan özel kurs sistem mühendisliği sertifikam var. ben bilgisayar ve elektronik mesleğini isteyerek ve severek yapıyorum ama mobilya ağaç işleri dendiğinde tornavidayı bile kullanmak istemiyorum işlemeli ahşap konusunda baya bir bilgim var elim ile oymacılıkta yapabiliyorum ama trilyon verseler elimi sürmem ağaç işine özelliklen verilen işi bozar atarım yapmamak için.
şuandada artık büyük oynamaya kara verdim bilgisayar konusunda eğer değerlendirebilirsem elimdeki imkanları.