arkadaşlar vistanın ara yüzünü xp üzerine kurdum sadce görüntü degişikliği olayı ama ama araç çubukları falan bazısı değişti bazısı degişmedi saçma sapan bişey oldu ve ilginç olan o programı kaldıramıyorum gözükmüyo ekle kaldırda ne yapabilirim?
vista arayüzü
Keşke kurmasaydın. ben kurmuştum sistemi acayip yavaşlattı...
evtya sorma formatmı atacaz illaaa..
o arayüz xp nin herşeyini değiştiriyor windowsun bütün derin dosyalrına kadar iniyor nerdeyse tek çözüm sistem geri yükleme aslında uninstall ediliyo sende nasıl oldu cıkmamış bilmiyorum ama zaten bu vista skin lerde önce ciddi bir uyarı verir bak biligsayar bozulabilir bu ciddi bir yüklemedir diye cünkü dediğim gibi önemli dosyalar değişiyor. Uninstal yapsan bile yarım yamalak dosya parçları kalıyo sistemi yavaşlatıyo bir de büyük ihtimal xp cöküyo :) en iyisi geri yükleme ama o arada önemli belgerin varsa yüklediğin onlarıda bi yerlere kaydet gitmesinler ;)
Merhaba
Yüklediğiniz programın adını bilmediğim için tam manasıyla birşey diyemem.Çünkü vista arayüzlü bir sürü program var.Bunlardan bazıları sadece arayüzü kullanıyor.Yani hiçbir veri yüklenmeden sadece arayüzü değiştirebiliyor.Eğer sizin değiştirdiğiniz sadece arayüz ise Masaüstüne farenin sağıyla tik>Özellikler>Görünüm>Windows Xp Stiline geçerek arayüzünüzü Xp ye çevirebilirsiniz.Ama eğer veri kaydedilen bir program ise ve de programı kaldıramıyorsanız format atmanız gerekiyor.İnş. sadece arayüz değişmiştir.
Bunlar gereksiz şeyler arkadaşlar.Böyle işe yaramayan programları yükleyerek sisteminizi kasmayınız.Sonra böyle sorunlar çıkabiliyor.
İyi Günler..
bu olay bende de olmuştu. bi hevesle internetten vista arayüzünü indirdim. pc acayip kasıldı sistem geri yükle diyorum arayüz asla değişmiyor. format la rahatladık...
Bende Bir zamanlar Çok heveslenmiştim ama neyseki Ben ince eleyip Sık dokurum :D önceden Geri Yükleme Noktası oluşturmuştum Eğer Bunu Yapmadıysan Format Tek Çare gibi Görünüyor :)
hehe bende yükleyecektim arkadaşlar iyiki yüklememişim
arkadasım bencede sen iyi yapmamıssın yavaşlamasının yanı sıra sanırım eski haline cevirmek için formattan başka çaren yok