Arkdaşlar Vista sistem e autocad 2007 kuranınız varmı aranızda.Daha doğrusu şöyle soruyum autocad 2007 nin vista desteği varmı inanın internette baktım bulamadım bakar körmüyüm artık anlamadım.Yoksa eğer vista yaması felan varmıdır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Vista autocad 2007 hk
Bildigim kadarıyla ACAD2007'ın Vısta desteği olmalı.. Kurulum yapmadıysan bır kur eger kurduysan ve calışmıyorsa hangı hatayı verıyor onu bır soyle
Hata verse ah keşke
Kuruluma izin veriyorum öyle bekliyor tık yok.Sistemde sp1 yok ondan şüpheleniyorum ben.
Autocad 2007 vista desteği bildiğim kadarıyla şimdilik yok ama vistada sorunsuz çalışıyor.
kurmak ve çalıştıarmak biraz zahmetli o kadar.
elindeki orjinal sürümmü bilmiyorum ama uyumluluktan xpsp2 seçince rahatlıkla çalıştırabilirsin.
kolay gelsin...
Sp1 le bir ilgisi yok bi kaç ayönce vista premiumlu 2 dizüstü bilgisayara kurdum.
başka cd ler dene. biri olacaktır.
İşin ras gelsin kardeş dediğin şekilde kurdum.Teşekkür ettim orayı görmüştüm ben baktım hatta vista göremeyince dedim bunun vista desteği yok diye xp sp2 yide seçmek hiç aklıma gelmemişti neyse kurdum.
Borga-xBildigim kadarıyla ACAD2007'ın Vısta desteği olmalı.. Kurulum yapmadıysan bır kur eger kurduysan ve calışmıyorsa hangı hatayı verıyor onu bırDemekki yanlış biliyormuşum
Önemli değil Şahin işine yaramasına sevendim :)
Borga-x İlk Maestro olduğunu şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun.
Böle gidersen bundan sonraki ilkleride sende görecez :))
ben vistada Autocad 2004 kurdum sorunsuz çalışıyor
Autocad 2007 vistada çok sağlıklı bir biçimde çalışıyor. Kullanmaktayım.