vista basicten win 7 ye geçmek

yusuf_45
14-01-2010, 01:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

herkese iyi geceler arkadaşlar benim sorum dizüstü bilgisayarımı 26 hazirandan önce aldım. Fakat arıza sebebiyle servise gönderdim. Sorunu hallademeyince bana yenisini gönderdiler.İlk sistem home preimiumdu şimdiki home basic. Hp nin upragde sitesine girip eski serino ve şifremi girdiğimde ücretsiz kupon kısmını doldurmadan onayladığımda 44 dolar ücret çıkıyor.Pek fazla bilgim yok. Bu ücrete herhangi bir ücret kargo vs. de dahilmi yoksa farklı ücret varmı.
İkincisi Cd gelirse vista basicten home premiuma yükseltmede problem yaşarmıyım.
Konu hakkında bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

Mustafa Can
14-01-2010, 18:02   |  #2  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

home premium u o şimdiki pc ye yükleyebiliyormusun ilk başta onun yüklü olması gerekiyor ayrıca yavaş ve sorunlu çalışmaz doğruladıktan sonra vistada 0 kurulum çıkıyor bildiğim kadari ama gene de araştırın

yusuf_45
14-01-2010, 20:45   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

Özellikler bu
İşlemci : Intel Pentium T4300
İşlemci Hızı : 2,10 GHz, Düzey 2, 1 MB
Bellek : 3 GB
Sabit Disk : 320 GB
Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 4530
şu andaki dizüstü bilgisayarımda vista basic var.Bunu Premiuma yükseltilmesi gerekiyorsa nasıl yükseltirim.

yusuf_45
14-01-2010, 20:51   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj

bu gün Hp müş.hizmetleri ile görüştüm yapılabileceğini fakat işlemler microsoft tarafından yürütüldüğünü detaylı bilgiyi onlardan almam gerektiğini söylediler.Bende Microsoftu aradım.Bana söyledikleri bu yükseltmeyi yurtdışından yapıldığı için microsoft türkiyeden kesinlikle yardım alamayacağımı, Alacağım yüksetlmenin türkçe olmayacağını söyleyerek. Bana kutulu lisan almamı söylediler.Bende kendilerine neden bu kadar fiyat farkı olduğunu sorduğumda net bir cevap alamadım.Konu hakkımda bilgisi olan varsa bekliyorum.