Herkese selam. Vistada bir yabncı prog ile başlangıç uygulamalarının bazılarını açılışını sildim, sonra da progu sildim. Bana şöyle küçük mümkünse portable(kurulum gerektirmeyen)ve listeye prog ekleyebilen bi vista başlangıç program yöneticisi lazım... Tavsiyesi olan?
Vista Başlangıç Uygulamaları
Your Uninstaller'da var o özellik. Yanlış hatırlamıyorsam Ccleaner'da da var.
Programa ne gerek var ki? Ekelem için başlat- üm programlar- başlangıç kısmına sağ tıklayıp tüm kullanıcılar için göster deyin. Açılan pencereye başlangıçta çalışmasını istediğiniz programın kısayolunu atın. Başlangıçta çalışan programları görmek ve istediklerinizi devre dışı bırakmak veya kaldırmak için windowsdefenderi açıp araçlar- başlangıç uygulamalarını seçin istediğinizi kaldırın.
en garanti defender :D orada neyin ne işe yaradığını görüyosun :D ben hatta oradan gereksiz hizmetleri görüp bilgisayarım sağ tık yönetten kapattım nero 9 un backup yazılımları gibi :D şimdi makina coştu normalde 73 işlem çalışırken şimdi 68 :D şu sp2 çıksın bidaha recovrey patlatacam :D
koko44Herkese selam. Vistada bir yabncı prog ile başlangıç uygulamalarının bazılarını açılışını sildim, sonra da progu sildim. Bana şöyle küçük mümkünse portable(kurulum gerektirmeyen)ve listeye prog ekleyebilen bi vista başlangıç program yöneticisi lazım... Tavsiyesi olan?