Bİlgisayarı ilk başlattığımda internete giremiyorum. Ağ ve paylaşım merkezinden Ağ bağlantılarını yönet deyip ordan Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriyorum bilgisayarı her açtığımda.Anca öyle giriyor internete bunun bi çözümü yokmudur ?
Vista Birden Fazla Ağ Görünüyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
sorunun giderilmesi için yapılması gereken birçok ayar var ve hepsini de yapmanız gerekeceğinden
sorunu kökten çözelim böylece diğer ayarları yapmanıza gerek kalmaz.
ethernet bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden sürücüleri ile beraber kaldırıp tekrar kurun.Sorun büyük ihtimalle düzelecektir
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
sorunun giderilmesi için yapılması gereken birçok ayar var ve hepsini de yapmanız gerekeceğindendenemek gerek teşekkürler..
sorunu kökten çözelim böylece diğer ayarları yapmanıza gerek kalmaz.
ethernet bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden sürücüleri ile beraber kaldırıp tekrar kurun.Sorun büyük ihtimalle dü
OP Yeni Üye
23 mesaj
Yeni Üye
22 mesaj
aynı sorun bende de oluştu. Windows 7 kullanıyorum. Sizin dediklerinizin hepsini denedim ancak sorun düzelmiyor. İki bağlantı gözüküyor ve bu durum sonucunda internete çıkılmıyor. Aynı ip, aynı dns herşey aynı kısacası. yardım lütfen.
----------------------------------------------
Konuya buradan da devam edilebilir. Çözüldü. https://www.chip.com.tr/forum/win ... or_t143202_wp2.html
Son Düzenleme: firoerd ~ 02 Ocak 2011 21:55