s.a chıp kardeşlerim chıp dergisi ne zaman vista cd si vercek
vista cd ' si
Vista cd si veremez çünkü 300 küsür dolara satılan bir işletim sistemi.
Arkadaşlar bir bakıyorsunuz Chip DVD'si olarak yanlışlıkla Vista DVD'si veriliyor gelecek sayıda. Bir düşünün kopacak kıyameti o zaman.
dvd vermesi dert değil... dvdyi internetten veya sokakataki korsancıdan da bulursunuz. ama lisans sorunu yaşadığınız sürece başınız çok ağrır. aktivasyon başınıza bela olur.
yesillilidvd vermesi dert değil... dvdyi internetten veya sokakataki korsancıdan da bulursunuz. ama lisans sorunu yaşadığınız sürece başınız çok ağrır. aktivasyon başınıza bela olur.Tabiki öyle... Zaten mesele aktivasyon.
ozgur_vVista cd si veremez çünkü 300 küsür dolara satılan bir işletim sistemi.a.s sevigili kardeşim bu sadece bir hayal. Chip dergisi asla Vistanın CD'sini veremez. Bu beta olsa dahi.
elvis32maalesef böyle bir şeyin olması mümkün değil. Bugüne kadar hangi işletim sistemini bir derginin verdiğini gördün sen?CHIP verdi..:)) Pardus 2007'yi..:))
en azından ek olarak vista verioyo :)
160 sayfalık CHIP Vista Özel Eki çıkacak eğer okuduysan banner'ı ve Türkçe Vista konusunu üstteki.
CU_GS7Vista'yla aynı kefeye mi koyuyorsun Pardus'u; işletim sistemi derken Windowsları kastetmiştim bugüne kadar çıkanki sürümleri...elvis32maalesef böyle bir şeyin olması mümkün değil. Bugüne kadar hangi işletim sistemini bir derginin verdiğini gördün sen?CHIP verdi..:)) Pardus 2007'yi..:))Son Düzenleme: theironman ~ 28 Ocak 2007 12:10
kardeşim chip bu verir siz daha chipin ne kadar kapsamlı bir bilgisayar kültürü dergisi olduğunun farkına varamamışsınız sanırım teessüflerimi size iletirim banlansam bile gerçekleri söylemekten vazgeçmeyeceğim
verilen vista ingilizce mi türkçe mi
Kaynakları sömüren karşılığında tam olarak ne verdiği belli olmayan bir işletim sistemi. Kullanmadan önce denemek gerekir. Deneme olarak bence verilmelidir. Vistayı tanıtmak istiyorlarsa dergilerle deneme sürümünü vererek insanların beğenisine sunabilirler. Ancak yaptığından emin olmayan onu bir an önce medya desteğiyle satmaya çalışan bir anlayış deneme sürümünden kaçınabilir.
safa_bariss.a chıp kardeşlerim chıp dergisi ne zaman vista cd si vercekNe sen bu soruyu sormuş ol. Ne de biz bunu okumuş olalım.
Bilmiyorum ama alt tarafı bi cd ye o kadar para vermek bence çok saçma fiyatlarda indirim yapsalar daha iyi olur o zaman herkes lisanslı kullanır.
CHİP VİSTA CD Sİ VERSE VARYA BİL GATES FORUMU BASAR