arkadaşlar meraba herkese geçende nero 7.2.7.0 versiyonunu bilgisayarıma yüklemeye çalıştım fakat bi yere kadar yüklendi daha sonra kaldı öyle çünkü bu program vista ile uyumlu değilmiş kurulan dosyaları bilgisayarımdan kaldıramıyorum da :( bunun için gerekli programlar bulup onlarla da denedim olmadı, tekrar kurup kaldırmayı denedim olmadı,değiştir dedim olmadı,kaldır dedim olmadı ne yapıcam ben formatmı lazım anlayamadım bi türlü vistayla uyumlu çalışan bi verisyon varmı bildiğiniz bi onu kurup öyle kaldrmaya çalışıym belki olur kafam iyice karıştı ne saçma bişey bu vista:(
vista çok orun yaaaa:(
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
441 mesaj
neroyu kurmadan önceki bir zamana sisteminizi geri yükleyebilirsiniz.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
8 versiyonunu indir kur arkadaşım hem 7 yi kaldırır hem kendisi kurulur.
Yıllanmış Üye
997 mesaj
daywalker09arkadaşlar meraba herkese geçende nero 7.2.7.0 versiyonunu bilgisayarıma yüklemeye çalıştım fakat bi yere kadar yüklendi daha sonra kaldı öyle çünkü bu program vista ile uyumlu değilmiş kurulan dosyaları bilgisayarımdan kaldıramıyorum da :( bunun için gerekli programlar bulup onlarla da denedim olmadı, tekrar kurup kaldırmayı denedim olmadı,değiştir dedim olmadı,kaldır dedim olmadı ne yapıcam ben formatmı lazım anlayamadım bi türlü vistayla uyumlu çalışan bi verisyon varmı bildiğiniz bi onu kurup öyle kaldrmaya çalışıym belki olur kafam iyice karıştı ne saçma bişey bu vista:(Nero 7 vista ile uyumlu zaten daha önceden ben kullanmıştım şimdide nero 8 kullanıyorum.Nero 7nin içinde vista sidebar için cd kopyalama gatgeti var sen nero 7yi vistaya kuramamışsın.Garip..
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
evet bende nero 7 kullanıyorum yüklemedede kullanmadada hiç sorun yaşamadım
OP Yeni Üye
24 mesaj
peki bendekinin sebebi ne olabilir acaba?sizdeki programlar lisanslımı?