vista da game garden soru

Artema
02-04-2007, 21:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Slm
Vista da gamegarden oyununa giremiyorum,adminiastorla giriş yapın diyor,bir tek kullanıcı var oda adminastor olarak gözüküyor, güvenlik duvarlarını kapadım,güvenilir sitelere eklememe rağmen girmiyor,neden acaba
Saygılarımla

designerkan
02-04-2007, 21:45   |  #2  
Taze Üye
14 mesaj

denetim masası  > kullanıcılar > kullanıcı hesabı denetimini  aç - kapa  var.  oradan   denetimi kapatırsan yönetici hakları  tamamen  tanınmış olacak. yada  program kısayolu  üzerine  sağ tıkla  özelliklerine  gel,  güvenlik sekmesinde  düzenleden  değiştir ve  yaz  kısımlarına  da  tik  at.

Artema
02-04-2007, 23:35   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj
designerkan
denetim masası  > kullanıcılar > kullanıcı hesabı denetimini  aç - kapa  var.  oradan   denetimi kapatırsan yönetici hakları  tamamen  tanınmış olacak. yada  program kısayolu  üzerine  sağ tıkla  özelliklerine  gel,  güvenlik sekmesinde  düzenleden  değiştir ve  yaz  kısımlarına  da  tik  at.
arkadaşım saol teşekkür ederim orasını geçtik şimdide
(Güvenliğinizin korunmasına yaedımcı olmak için internet explorer bu sitenin activex denetimi yüklemesini durdurdu.)
burasını nasıl halltmem gerek,activex yükle basıyom olmuyor
saygılarımla

Son Düzenleme: Artema ~ 02 Nisan 2007 23:39
designerkan
03-04-2007, 13:14   |  #4  
Taze Üye
14 mesaj

sertifikayı kabul ettikten  sonra  yüklemeyi başlatacaktır,  sayfaya  girdiğinde  sana  o  sayfanın sertifikasına  güveniyormusunuz,  gibisinden bir  pencere  açması  gerekli.

Artema
03-04-2007, 18:14   |  #5  
OP Taze Üye
5 mesaj

Pencereyi açıyor yükle diyom yüklüyor tekrar gamegarden in kullanıcı ve şifre yeri geliyor,tekrar activex yükle diye soruyor döngü devam ediyor

Borga-x
03-04-2007, 18:19   |  #6  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

yükledikten sonra bilgisayarını bir kapa aç. Bide öyle dene

Artema
03-04-2007, 22:22   |  #7  
OP Taze Üye
5 mesaj
designerkan
arkadaşlar olay çözüldü,bunları yapıp aktivex yükledikten sonra,msjawa prg mını tekrar yükleyip pc yi kapatıp açılınca giriyor
bütün arkadaşlara teşk ederim saygılarımla

Son Düzenleme: Artema ~ 03 Nisan 2007 22:24