Slm
Vista da gamegarden oyununa giremiyorum,adminiastorla giriş yapın diyor,bir tek kullanıcı var oda adminastor olarak gözüküyor, güvenlik duvarlarını kapadım,güvenilir sitelere eklememe rağmen girmiyor,neden acaba
Saygılarımla
vista da game garden soru
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Taze Üye
14 mesaj
denetim masası > kullanıcılar > kullanıcı hesabı denetimini aç - kapa var. oradan denetimi kapatırsan yönetici hakları tamamen tanınmış olacak. yada program kısayolu üzerine sağ tıkla özelliklerine gel, güvenlik sekmesinde düzenleden değiştir ve yaz kısımlarına da tik at.
OP Taze Üye
5 mesaj
designerkandenetim masası > kullanıcılar > kullanıcı hesabı denetimini aç - kapa var. oradan denetimi kapatırsan yönetici hakları tamamen tanınmış olacak. yada program kısayolu üzerine sağ tıkla özelliklerine gel, güvenlik sekmesinde düzenleden değiştir ve yaz kısımlarına da tik at.arkadaşım saol teşekkür ederim orasını geçtik şimdide
(Güvenliğinizin korunmasına yaedımcı olmak için internet explorer bu sitenin activex denetimi yüklemesini durdurdu.)
burasını nasıl halltmem gerek,activex yükle basıyom olmuyor
saygılarımlaSon Düzenleme: Artema ~ 02 Nisan 2007 23:39
Taze Üye
14 mesaj
sertifikayı kabul ettikten sonra yüklemeyi başlatacaktır, sayfaya girdiğinde sana o sayfanın sertifikasına güveniyormusunuz, gibisinden bir pencere açması gerekli.
OP Taze Üye
5 mesaj
Pencereyi açıyor yükle diyom yüklüyor tekrar gamegarden in kullanıcı ve şifre yeri geliyor,tekrar activex yükle diye soruyor döngü devam ediyor
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
yükledikten sonra bilgisayarını bir kapa aç. Bide öyle dene
OP Taze Üye
5 mesaj
designerkandenetim masası > kullanıcılar > kullanıcı hesabı denetimini aç - kapa var. oradan denetimi kapatırsan yönetici hakları tamamen tanınmış olacak. yada program kısayolu üzerine sağ tıkla özelliklerine gel, güvenlik sekmesinde düzenleden değiştir ve yaz kısımlarına da tik at.arkadaşlar olay çözüldü,bunları yapıp aktivex yükledikten sonra,msjawa prg mını tekrar yükleyip pc yi kapatıp açılınca giriyor
bütün arkadaşlara teşk ederim saygılarımlaSon Düzenleme: Artema ~ 03 Nisan 2007 22:24