Vistada internetten indirdiğim zip veya rar ile sıkıştırılmış programları açtığımda bu hata veriyor yardım lütfen..
Vista'da Hata 0x80004005 :Belitilmemiş hata yrdm
benim sorunum veritabanı ile değil indirdiğim hiçbir programı açıp kullanamıyorum
asp.net sorunu gibi gözüküyor asp.net kaç kullandığına bağlı bir durum olabilir...
bunu vistayı yeni kurduğumdan itibaren yaptı. yüklü olan asp.net sürümünü nasıl öğrenirim.
microsoft ile görüştüm sorunun ram veya ram slotundan kaynaklandığını söyledi. ondan sonra kendi ram larimi çıkardım başka bir ram taktım sorun yine devam etti. bu sefer hem kendi ramimi diğer bilgisayara takarak vistayı diğer bilgisayarda kurdum.sorunyok. o bilgisayarın ramlari ile kurdum sorun yok.Kuvvetle ihtimal sorun anakartaki ram soltunda.bilgisayarı aldığım yere götürdüm. netice bekliyorum. ama ilginç bir arıza.Denemeler esnsında şuna rastladım. diğer bilgisayara vistayı kendi ramleri ilede olsun benim ramlerlede olsun kurduğumda benim bilgisayardan daha hızlı kurdu. işlemcim ve diğerkonfigrasyonlarım daha yüksek olmasına rağmen.