vista da sd hafıza kartı çalışmıyor

HPQ-User
17-05-2008, 22:19   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

pc sormuş:
Bilgisayarımda Vista yüklü samsung telefonumun sd hafıza kartını bilgisayarda çalıştıramıyorum. Bilgisayarın üzerinde kart yuvaları var. Hafıza kartımda bi sorun yok. Samsung un web sitesinden bazı driverler indirdim ama yinede çalıştıramadım. Daha önceden windows Xp de hafıza kartı rahatlıkla çalışıyordu. Vista da sd hafıza kartımı nasıl çalıştırabilirim??

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
intel core2 duo işlemci 2.40 ghz
1 gb DDR2

Vista 32 bit işletim sistemi

512 mb ati saphire ekran kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9b5) Gecko/2008032620 Firefox/3.0b5

silenceandsilence
17-05-2008, 23:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj

Hafıza kartını bilgisayara tak windows update e gel güncelleştirmeleri denetle de hafıza kartının sürücüsü güncelleştirmelerde olabilir yükleyip çözebilirsin yine çözülmezse aygıt yönetisine git bilgisyar gördüyse orda olması gerekir yanında işaret vardır yoksa sen bul sürücü güncelleştir de windows sürücüyü internetten veya kendi içinden kurup yükleyecektir Samsung un sitesinden indirdiklerinin vista için ve uygun bitte olmasına dikkat et ve bunları kurarken çift tıklayıp kurma sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır de

waybe
18-05-2008, 00:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj

donanın kaldırıl mış olabilir onu aktive sorunun çözülür
sağ altta olmasılazım eger alta usb resmi işaretli ise sorun yok demektir

hellscreans
01-12-2009, 00:24   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

slm arkadaşlar micro SDCH card 8 gb kart aldım samsun telefonumda kartın içindekiler gözüküyor resimlar falan ama kart aparatına takıyorum pc görmüyor içerisini lütfen yardımcı olurmusunuz sebebi hikmeti nerdir şimdiden ilginize tşk