ARKADASLAR MRB..VİSTADA SOLİD WORKS Ü KURUYORUM AMA ACILMIYOR.VAR MI ACABA BİLGİNİZ BU KONUDA?TSK..
vista da solid work ü kuramıyorum
İki şık birincisi en kolay olanı kurulumu yaptıysan "Kullanıcı Hesap Kontrolü"nü kapat. Sonra eger masaüstünde solidworks simgesi varsa ve çalıştırmıyorsa "Program Files\Solidworks" klasörüne git Solidworks exe uygulamasını masaüstüne kısayol yap. Tıklayınca çalısacak.
İkincisi birincinin benzeri ama her zaman aynı seyi yapnak zorunda kalacaksın. Yine "Program Files\Solidworks" klasörüne git Solidworks exe uygulamasını masaüstüne kısayol yap. Sonra her açmak istediğinde sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de. "Emin misiniz? Son kararınız mı? Tekrar düşünmek ister misiniz" diyecek evet de çalışması gerek 4 bilgisayara kurdum hepsinde çalıştı.
Ben hıc bu kadar ugraşmadım valla. Yaptıgım tek sey C surucune degılde D surucune program fıles klasoru oluşturup ne varsa bunun ıcıne kurdum. Tıkır tıkır çalışıyor. Sende ıkınıcı bır HDD'n varsa solidworks'ü buraya kur. C surucunde degısıklık yapman gerektıgınde vısta C surucunun sıstem surucusu yaptıgı ıcın degısıklıge ızın vermıyor.