arkadaşlar en son hangi tarihte yada ne zaman vista yüklü laptop alan win 7 ücretsiz upgrade yapabilecekti acaba... ? teşekkürler şimdiden..
vista dan 7 ye...
26 Haziran sonrası alınan hazır bilgisayarlardaki OEM lisanslar için geçerliydi bu durum ama üretici firmanın yükseltmeyi destekleyen Vista sürümünü kurulu olarak vermesi gerekiyordu. Aksi takdirde Windows 7 yükseltmesi olmayacaktı. Belirlediğiniz model hakkında spesifik olarak bilgi almak için müşteri hizmetlerinden bilgi alın.
çok teşekkürler cevaplar için.. bir sorum daha olacaktı; şimdi bi yakınım laptop almış hp dv5 1225et model..(bilgisayarlarla arası pek iyi değil) home basic yüklü ve haliyle home basic dvd sinin olması gerekli ama başka cd yok diyor sadece recovery cd leri var... işletim sistemi dvd siz verilmesi mümkün mü acaba bilgisayarın?
çok teşekkürler cevaplar için.. bir sorum daha olacaktı; şimdi bi yakınım laptop almış hp dv5 1225et model..(bilgisayarlarla arası pek iyi değil) home basic yüklü ve haliyle home basic dvd sinin olması gerekli ama başka cd yok diyor sadece recovery cd leri var... işletim sistemi dvd siz verilmesi mümkün mü acaba bilgisayarın?Rica ederim.
"Recovery DVD"si zaten Windows sürümünü de içeriyor. Bütün sürücüler ve lisans da içine gömülü halde. Onunla kurulum yapıldığında bilgisayar ilk alındığı zamanki duruma dönüyor. Bu yüzden ayrıca işletim sistemi DVD'si verilmiyor.
süleyman bey recovery cd si ile geri yükleme yapmak istediğimde yani home basic in 0 haline döndürmek istediğimde 2 cd yi takın diyor bir tane daha cd var ama bu istenen cd değil diyor.. xp zaten yüklenmiyor.. ne yapmalıyım acaba?
çok teşekkürler cevaplar için.. bir sorum daha olacaktı; şimdi bi yakınım laptop almış hp dv5 1225et model..(bilgisayarlarla arası pek iyi değil) home basic yüklü ve haliyle home basic dvd sinin olması gerekli ama başka cd yok diyor sadece recovery cd leri var... işletim sistemi dvd siz verilmesi mümkün mü acaba bilgisayarın?Home Basic'ten HP'den 7'ye yükseltme olmuyor
ben nisanda almıştım laptopu vistadan 7 ye geçemsmiyim
hmm peki yeniden vitanın orjinalini format atsam geçebilrmiym
hyr çünkü bilgisayarını 26 hazirandan sonra aldığına dair belgelemen gerekiyor.yani aldığına dair fatura olması lazım kanıtlamak amacıyla.yani format atman hiç bir işe yaramaz.