arkadaslar bilgisyarima backdoor trojan girdi ve vista yuklu idi simdi xp cd sini takip bu makinaya format atsam olur mu sorun olabilr mi tesekkurler
vista dan xp ye..
Xp'yüklemek istiyorsan neden olmasın sonuçta xp cd'sini takıp normal bir şekilde format atıp ilerleyip xp'yi yükliceksin.
Yani bilgisayarında ki mevcut işletim sistemi format atıcağın işletim sistemini bağlamaz.
Bi dene bakalım ;).
bir forumda vista kurulu iken zor xp ye dönersin yazmışlardı
hüseyin kurtbir forumda vista kurulu iken zor xp ye dönersin yazmışlardıNeden ?Daha önce vistadan xp'ye dönmedim ama...
Mantıksız değil mi sence ?
ben vista dan xp ye dönmüştüm ve sorun olmadı..
ama dönmeni tavsite etmem...
ben vistadan xp ye döndüm gayet de güzel ama birazcık driver tanıtlamalrda uzun zaman alır biliyorssan o da sorun olmaz forver XP vistadan yenisi çıkana kadar Ç:D
hüseyin kurtbir forumda vista kurulu iken zor xp ye dönersin yazmışlardıOnu Windows içinden yükseltme olarak yapılmaz demişlerdir. Yoksa öbür türlü alakası yok.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 28 Mayıs 2009 10:47
arkadaşlar ben xp ye döndüm ama biraz sıkıntı yaptı... yükleme yaparken bir dosyayı kopyalayamadı... tekrar tekrar denedim %11 de kalıyordu cd problem var zannettim... sonradan sürücüyü ntfs ile biçimlendirdim hiç bi sorun çıkmadı