arkdaşlar vistanın meşhur açılınca bi hoşgeldiniz merkezi var bilmeyen yoktur işte onun xp için olan versiyonu kendi pcnize göre ayarlanır
ADRES::
vista denetim masası LİNK YENİLENDİ
arkadaşım neyse demıyım dedım ama nedır bu emege saygı lafı..Bu sende takıntı sankı..Bız zaten burdakı herkese, her bılgıye, verılen en ufak bılgı kırıntısına saygımız var.O yuzden senden ricam bundan sonraki yazılarında yada bılgı vereceğin zaman altına emege saygı cumlesını kullanma.
Bu arada paylaşım için teşekkürler
önemli deil.
ama herkes öle yazıyor diğer sitelerde bende anlamadım ama herkes yazınca bende deniyim dedim ne demek miş :)
bence cok sacma bır cumle dıger sıtelerde ınsanlar rep ıcın bunu yapar.Bizim burda boyle rep olayını pek kaileye almazlar. Senin içini ferah tut bız burdakı herkse saygılıyız ve değerını verırız.
iyide hangi emekten bahsediyon link çalışmıyor
YAW ÇALIŞIOR NASIL ÇALIŞMIOR
@REP NE ACABA ?
Rep; reputation yani ün, şan, nam anlamındaki kelimenin kısaltılmışıdır. Tıpkı diğer forumlardaki gibi senin tanınmış biri olduğunu gösterir. Sana değerv verildiğini belli eder. Ancak borga hocamın dediği gibi chip online da zaten herkese değer verilir. Her bilgi kutsaldır.