XP Kullanıyorum
"Vista Drive İcon" Programını Yükleyince Vistadaki gibi gösterecek diyor sürücüleri tanıtımda,, ama ben yükledim bende hiç bi değiişklik olmadı
sizce neden ??
XP Kullanıyorum
"Vista Drive İcon" Programını Yükleyince Vistadaki gibi gösterecek diyor sürücüleri tanıtımda,, ama ben yükledim bende hiç bi değiişklik olmadı
sizce neden ??
1- yükledikten sonra bilgisayarı kapatıp açtınız mı?
2- sürücülerinizde virüs - trojan türlerinden autorun.inf dosyası olabilir. onu bir kontrol edin. bu dosyalar varsa gizli olacaktır. görebilmek için başlat çalıştır'a cmd yazın ve dos penceresini açın. şu komutları girin:
cd\ (enter)
attrib (enter)
c:\ dizinindeki dosyalar orada listelenecektir. autorun.inf varsa
del autorun.inf /a /h /s komutuyla silebilirsin. ama tavsiyem sağlam bir antivirüs ile taratman.
1- yükledikten sonra bilgisayarı kapatıp açtınız mı?Virüs olmadığına adım gibi eminim
2- sürücülerinizde virüs - trojan türlerinden autorun.inf dosyası olabilir. onu bir kontrol edin. bu dosyalar varsa gizli olacaktır. görebilmek için başlat çalıştır'a cmd yazın ve dos penceresini açın. şu komutları girin:
cd\ (enter)
attrib (enter)
c:\ dizinindeki dosyalar orada listelenecektir. autorun.inf varsa
del autorun.inf /a /h /s komutuyla silebilirsin. ama tavsiyem sağlam bir antivirüs ile taratman.yeniden de başlattım bilgisayarı yine olmadı
Benim windows "C" de değil "I" de kurulu ondan olabilir mi ?
Yani ben "I" daki windowsu kullanıyorum