1cdlik Vista yükledim ama modemi görmüyor ethernet driverleri yükledim kaç tane olmadı ama lütfen yardım eder misiniz
Vista Ethernet Modem Sorunu
vista için olan driverları yüklediğine emin misin??xp driverları vistaya uyum sağlamayabiliyor.
Ethernet kartımın markasını bilmiyorum . Sis ethernet driverini yukledim ama hata cıkartıyor yuklerkene
bilgisayarım simgesinde sağ tıkla donanım bölümünden aygıt yöneticisini bul ve tıkla. eğer orada farklı renkle bir yazı görürsen bil ki, farklı renkteki yazıya sahip aygıtın tanıtılmamış. aygıt yöneticisindeki sıralamada ilk başta ethernet sürücünle ilgili bilgiler bulunmaktadır.
hamza16Ethernet kartımın markasını bilmiyorum . Sis ethernet driverini yukledim ama hata cıkartıyorayrıca aygıt yöneticinden ethernetinin markasını da bulma ihtimalin var. bir bak bakalım...
ethernet kartın onboard mu yoksa anakarttan bağımsız mı??eğer anakartla tümleşik ise anakartın üreticisinin sitesine girip driverlarını bulabilirsin..eğer anakarttan bağımsız ise bilgisayarın kasasının yan kapağını açıp ethernet kartının üzerinde yazan modele bakmanı ve daha sonra o modeli aratmanı öneriyorum..bu şekilde rahatlıkla çözebilirsin..
nasıl acılacagını bilmiyorum offffff
kasanın ön yüzü sana bakarken sol tarafta kalan kapağın vidalarını açıp çıkartacaksın..arka tarafındadır..ve ethernet kartının üzerindeki modeli not alacaksın
Program sayesinde olmas mı ? Markasını bulmaz mı ?
hamza16Program sayesinde olmas mı ? Markasını bulmaz mı ?açıp bakmak en kesin çözümdür...
ayrıca zor iş değil bak sana örnek amaçlı bir ethernet fotosu veriyorum. http://img229.imageshack.us/img229/2878/20080414223557gt5.jpg
ßu arada XP işletim sistemimde " agıt yoneticisi"nde ; "ag bagdaştırıcıları sis 900-based pcı fast entenet bağdastırıcı" sı yazıyor bu markası olabilir mi