Arkadaşlar lisanslı win vista home pre sp1 tr kullanıyorum pc yı formatladıktan sonra ürün anahtarımıla vistayı etkinleştirdim bugün bu ürün anhatarı kullanımda başka ürün anhatarı ile etkinleştir seçeneği geldi bu sorunu nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim....
Ürün anahtarım online olarak çalınmış olabilme ihtimali varmı?
Vista Etkinleştirme
Mümkün olmaması lazım.Eğer böyle birşey olsaydı pc nizi formatlamadan öncede bu şekilde bir uyarı almanız gerekirdi.Bazı ihtimaller var.
1.Bilgisayarınızın üzerinde duran barkod da yazılı olan ürün anahtarını bir başka kişinin alıp kullanmış olması.(Arkadaşınız olabilir mesela...)
2.Bilgisayarınızı aldığınızda işletim sistemi kurulu olarak gelmiş ise ki büyük ihtimal böyledir, o barkod da yazan lisans kodu ile bilgisayarına girilmiş lisans kodu farklıdır bu yüzden sorun yaşıyorsunuzdur.
3.Bilgisayarınız ilk aldığınızdan beri crack li idi siz fark edemediniz o barkod tamamen uydurmaydı...
Bana soracak olursan 2. seçenekte belirtmiş olduğum husus senin için geçerlidir.Bu durumda hemen bilgisayarını aldığın yere götürmen olacaktır.Ya da microsoft ile direk olarak temasa geçmeni öneririm.Gerçekten elinde lisanslı DVD var ve ona ait barkod da mevcut ise herhangi bir problem olmadan sorunun düzeltilecektir.Kolay gelsin.Saygılar...
arkadaşım telefonla etkinleştir büyük bir sorun deyil bazen yapar eyer üst üste formatladıysan ondandır telefonla yaptıktan sonra pc,ye birdaha format atarsan eyer internet üzerinde yapa bilirsin birkereye mahsus telefonla etkinleştir