Bir Program kurdum sonra programın aktif olması için resetlenmesi gerek dedi ve bende evet dedim pc resetlendi açılınca karşıma resimdeki hatayı aldım explorer başlatılmıyor görev yöneticisinden başlatmaya çalışıyorum aynı hatayı alıyorum bi yardım edebilirmisiniz
Vista Explorer sorunu Yardımm
https://www.chip.com.tr/forum/explorer.exe-hatasi_t94955.html
burdaki sorunla aynı sanırım.
Linkteki dediklerimi bi yap.
Dostum sistemi geri yüklemeyi bulamıyorum nasıl açailirim Görev yöneticisinden bulamıyorum bi yardım edersen iyi olur cd şuan yanımda değil uzakta
fearless_kmlDostum sistemi geri yüklemeyi bulamıyorum nasıl açailirim Görev yöneticisinden bulamıyorum bi yardım edersen iyi olur cd şuan yanımda değilbaşlat-donatılar-system tools- sistemi geri yükle vista için...
cbilgen13başlat-donatılar-system tools- sistemi geri yükle vista için...Oralara giremiyorum işte sorun orada
fearless_kmlOralara giremiyorum işte sorunöyle desene güzel kardeşim :D güvenli kipte başlatmayı denedin mi peki pc'yi
cbilgen13öyle desene güzel kardeşim :D güvenli kipte başlatmayı denedin mi peki pc'Güvenli moddanbahsediyorsan evet açtım yine explorer ı açmıyor hiç bişey yok yaniiii sadece ctrl+del yapıp yeni işlemden bişeyler açabilirim
Evet açıldı sayfa bi geri yükliyim ne olacak haber veririm çok sağol
Teşekküer ederim sistemi geri yükledim ama nedense aynı hatayı verdi ne yapabilirim
Hocam sana çok zahmet veriyorum farkındayım ama yeni göreve bu kodu yazıncada aynı ekran çıkıyor 0x0000142 sonlandırmak için tamama basın İstersen özelden konuşalım tabi msn açabilirsem kamilakar48@hotmail.com
ctrl + alt + delete yap hiç bişey açılmıyosa sonra oturumu kapat de birincisinde kapatmıyacaktır ikinci kes oturumu kapat de sonra oturum kapanır sonra tekrar başlat oturumunu ... İstediklerine Ulaşırsın ...Gerçi Sorunun Çözülmüş Gibi Ama Yinede Zorda Kalırsan Bunu Yap ...
Sorunum çözülmedi üstteki linkle senin yöntemi kullandım ilk defada oturumu kapattı gayet rahat sonra açıldı aynı hata koduyla açıldı tabiii :(
fearless_kmlSorunum çözülmedi üstteki linkle senin yöntemi kullandım ilk defada oturumu kapattı gayet rahat sonra açıldı aynı hata koduyla açıldı tabiii :(Walla Kardeşim Ben Bu İşin Kitabını Yazmadım Ama Sana Bi Yöntem Daha Sölicem Eğer Bu Hata Kodu Pc Açılır Açılmaz Geliyosa .Başlat-Çalıştır-Sonra Msconfig Yaz Açılan Pencereden Başlangıçı Seç Sonra Başlangıçtaki Bütün Seçilileri Kaldır.
Bide Böle Dene Bakalım ...Son Düzenleme: cam-ali ~ 02 Mart 2009 14:16
Sonra Pcyi Yeniden Başlat ..Bunu Sölemeyi Unutmuşum ..
benim explorer bir kare hata verdi açılmıyordu onu kaldırdım başta yükledim kendisi düzeldi
cam-aliWalla Kardeşim Ben Bu İşin Kitabını Yazmadım Ama Sana Bi Yöntem Daha Sölicem Eğer Bu Hata Kodu Pc Açılır Açılmaz Geliyosa .İlginiz için teşekküeler ancak bu denendi sonuç alınamadı ayrıca explorer da sorun vardı sildim dyen ardaşada teşekkürler ama sorun internet explorer değil normal explorer.exe Şimdi kurtarma cd siyle denemeye çalışıyorum bakalım ne sonuç alacağımBaşlat-Çalıştır-Sonra Msconfig Yaz Açılan Pencereden Başlangıçı Seç Sonra Başlangıçtaki Bütün Seçilileri Kaldır.
Bide Böle Dene Bakalım ...
fearless_kmlİlginiz için teşekküeler ancak bu denendi sonuç alınamadı ayrıca explorer da sorun vardı sildim dyen ardaşada teşekkürler ama sorun internet explorer değil normal explorer.exe Şimdi kurtarma cd siyle denemeye çalışıyorum bakalım ne sonuç alacağıBen Teşekkür Ederim Kardeşim Keşke Yardımcı Olabilseydim Sana ..
Aynı sorun bende de var ve hala düzelmedi, bu konuyu çok yakından takip ediyoorum umarım çözüm bulunur :(