arkadaşlar vista ultimate kullanıyorum fakat format atmam gerekiyor harddiskim tek parça halinde format esnasında programları,oyunları vs. silmeden format atıp işletim sistemini yeniliyebilirmiyim?
vista format
Bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum. Ancak belgelerin windows old diye bir yere kopyalanır. Ama program ve oyunlar silinir.
peki o windows old un içinden oyunları alıp kullanabilir miyim?
benim bildiğim bu windows.old klasörüne proğramları ve oyunlarıda kaydediyor.yüklü proğramlar prog.ekle-kaldır tablosunda yer almıyor ama formattan önceki program files taki klasörü şşeklinde saklanıyor ve formattan sonra kullanılabiliryor.oyunlar içinde geçerli bu.
birde ultimate ile home basic arasında ne fark var yani birinin çalıştırdığını diğeri çalıştırmıyor gibi bişey var mı?
çok güzel bi tablo teşekkürler
ya onu biliyorum ama birinin çalıştırdığı oyunu diğerinin çalıştırmaması gibi bişey mümkünmü
çoğu oynun çalışmaması sistem hatalarından veya eski oyunlardan arta kalanalar yüzünden oluyor ben çok yaşadım ve hatta d veya dvd ye eksik dosya dahi çıktı her yerden almaman lazım ama vistanın üst seviyelerini kullananalar cevaplar sorunu
arkadaşlar formatı attımda anakart(foxcoon) un cd sinin içinde normalde norton vardı ama şuan açtığımda gözükmüyor niye olabilir?