arkadaşlar ben windows 7 nin sırf ikonlu taskbarından bıktım
ben hem yazıları göstersin hem de pencereleri birleştirsin istiyorum
mesela msnde 10 - 20 pencere açtığım zamanlar oluyor
sırf ikon olmasını istemediğimi zaten söyledim ve never combine'ı seçince pencereler çok yer kaplıyo
vista gibi taskbar
Windows 7 nin taksbarını tanıyıp editleme yapabileceğiniz herhangi bir yazılım şimdilik mevcut değil. Bu nedenlede yapmak istediklerinizi manuel kendiniz yapmalısınız. Windows 7 nin taksbarını yöneten (ikon, resim , simge ikon genişlikleri vs.)kayıt defteri adresi aşağıdaki resimde . Hangilerini ne kadar değiştirerek istediğiniz sonuca ulaşırsınız bilemem, ancak birşey yapacaksanızda onu buradaki değerlerden ayarlayabilirsiniz.
Kendim şimdiye kadar bir editleme yapmadım. Bu nedenle hangisi ne olmalı diye sormayın, bilmiyorum, ben denemedim. Önce ilgi anahtarın yedeğini alın ve sistem geri yükleme noktası oluşturun sonrasnda değerlerle oynayabilir, hangi anahtarın nereyi yönettiğini öğrenebilirsiniz. Son olarak her değişiklikten sonra değişikliğin etkili olabilmesi için oturumu veya bilgisayarı kapatıp açmalısınz.
ben onun hikayesini biliyorum minwidth diye bi değer oluşturup ona taskbardaki her bir pencerenin olduğu kısmın genişliğinin kaç pixel olmasını istediğimizi yazıyoruz ama zaten hide label dedikten sonra bi işe yarayacağını sanmıyorum
regeditle uğraştıktan sonra bi de oturumu kapatıp açmak gerekiyor ve benim bugün hiç kesilmemesi gereken indirdiğin önemli dosyalar var