esra sormuş:
ürünümü 1.5 ay önce aldım.güncelleştirme yapılandırmasına girdikten sonra sorunlar başladı.pc açılırken ekrana güncelleştirme yapılandırması bilgisayarı kapatmayınız yazısı gelip, 3/3 yüzde yüz tamamlandı şeklinde açıldıktan sonra denetim masasındaki birçok modül üzerine tıklıyorum açılmıyor.hiçbir cevap vermiyor.masaüstünde bilgisayar ikonuna sağ tıklayıp özellikler dediğimde bir ekran geliyor açılacakmış gibi sonra açılmadan kapanıyor.klasör ayarlarım değişiyor.dosya üzerine gelince boyut ve içeriği göstermiyor.sağ alt köşedeki güç ikonuna bastığımda açılmıyor.bunun gibi bir sürü hata veriyor.recovery yaptıktan sonra düzeliyor herşey fakat birdahaki güncelleştirmelerde aynı sorunları yapıyor.güncelleştirmeleri tamamen kapatıp denedim ama yine güncelleştirme yaptı ve sorun oldu.bir kaç kez denedim fakat yine tekrarladı.bu ürün arızalı mıdır yoksa benim çözebileceğim bir sorun mudur?yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
lenovo ideapad u330
işlemci: intel core 2 duo p8400
işlemci hızı:2.26 ghz
ram:2 gb
harddisk:320 gb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6; .NET CLR 1.1.4322)