residen evil 4 ü açıyorum ama ses war görüntü yok deli olcam yaa
vista home basic
Vistada gelen ekran kartı driver beta.O yüzden oyunların çoğu çalışmıyor.Ekran kartın ın güncel vista driverini indir sorunsuz oyna..
carbon u rahat oynayabiliyorum fakat bazen takılıo
Ekran kartının markası nedir.
Modelini yazmayı unutmuşsun bide modelini yaz..
vista home basic pekte kullanışlı olmayan bir os.birçok özelliği yok,çift çekirdeği tanımıyor,dakikalarca ekran açılmıyor!bence en kısa zamanda xp'ye gecıs yap.ben öyle yaptım ve suan cok ıyı bır verım alıyorum.
vistada oyun oynmak için direcx haziran güncellemesisnipc ye indirmeniz geremektedir
ok arkadaşlar otomatik güncelleme yaptım ordan hallettim sizide uğraştırdım kusura bakmayın
herşey yolunda
burası türkiye ne yabancı yabancı konuşuyon be türkcesini yazda herkez anlasın onlar utanıyo sana demeğe ben sana açık açık diyom işte
merve_13burası türkiye ne yabancı yabancı konuşuyon be türkcesini yazda herkez anlasın onlar utanıyo sana demeğe ben sana açık açık diyom işingilizce nereye yazıyor kaldıki bilgisayar kullanan kişiler bazı ingilizce terimleri bilmesi lazım herşeyin tam türkçe karşılığı yok
boşver yaa erkanc
bence erkanc haklı. birde şöyle bir durum var: Türkçe kullanıldığında bazen anlaşılması daha zor oluyor. mesela "mail" yada "e-mail" kavramını kullanıcılar daha bi benimsemiş durumda. halbuki karşılığı "e-posta" var. "e-posta" dendiğinde anlaşılmıyor demek değil tabi ama "e-mail" daha bi revaçta. hatta bazı yerler geliyor ki İngilizce kavram anlaşılıyorken Türkçe karşılık anlaşılmazlık teşkil ediyor. galiba bu durum ise yanlış çeviri yada daha doğru bir deyim ile yanlış karşılık bulmaktan ileri geliyor.
b_ulas_icikardeş oyun video ayarlarını biraz düşürde dene .sanırım maximuma yakın ayarlarla oyun oynamaya çalışıyosun.bi de driverini http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp adresinden güncellemedinse bi güncellemende fayda var.kolay gelsin.ya arkadaşlar lütfen rica ediyorum birisi vista home basic te doğru düzgün çalışan bir oyun sölesin
amedunziyab_ulas_icikardeş oyun video ayarlarını biraz düşürde dene .sanırım maximuma yakın ayarlarla oyun oynamaya çalışıyosun.bi de driverini http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp adresinden güncellemedinse bi güncellemende fayda var.kolay gelsin.ya arkadaşlar lütfen rica ediyorum birisi vista home basic te doğru düzgün çalışan bir oyun sölesin
residen evil 4 ü açıyorum ama ses war görüntü yok deli olcam yaakardeş ben güncellemyi yaptım ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim
umarım türkçemi size karşı güzel kullanmışımdır
bazıları insanlıktan anlamıyorda...teşekkürler
Bende vistada resident evil 4 oynuyorum süper çalışıyor.
vista da çalıştıramadığım oyun yok o kadar da kötülemeyin sadece ufak ayarlar biraz çaba istiyor.