ben battlefıeld 2 special forces oyununu yüklerken hata yaşıyorum windows konfigürasyonunu taradıktan sonra setup menüsü geliyor sonra windows xp 32 bit bilmem ne bilmem ne hatası veriyor sizce neden lütfen yardım edin oyunu mutlak yüklemem lazım
vista home basic
arkadaşım kusura bakmada bu sorunu kim se çözemez aç biraz şah sen bende bir günde kaç defa sorun yaşadımı biliyormusun sen yanlışanlama sakın hatayı filan yaz ya ara mız da kahin olan yok herelde zuhahahah
arkadaşım sen hata verince ekran alıntısı yap hatayı buraya gönder...
sadece şunu söleye bilirim 32 bitse 4gb ram falan şansınızorlama kartı yakarsın zuhahahahaha
hata mesajını tam olarak yazman lazım, ingilizce yaz orjinalini. ama aklıma gelen ilk sey(ki büyük ihtimal bu), oyunun win.xp 32bit ile calışması icin yapıldıgı ve vista'da calışmayacagı. verdigi hata budur, ki buysa şu yolu deneyebilirsin, xp yüklü baska bi bilgisayara kur sora ordaki program files'a(yada nereye kurarsanız) yüklenmiş oyunun klasörünü oldugu gibi bi dvdye cek getir bilgisayarına kopyala ve açmayı dene. cünkü normal kurulum yolu izin vermeyecektir sana...
inceledim şahsen şuan sp yi aboostr ile 11 gb ram ile uçuruyorum beni bile geçti o derece (:=V)
sorunu şu anda söyleyemeyeceğim ama kelimeler arasında xp 32 bit yazdığından çok eminim ayrıca şunu soracam oyunu yüklerken bilgisayarda servis paketi yoktu ama şu anda windows vista home basic service pack 1 bir var sorun düzelmişmidir? yada alternatif bir planınız yada öneriniz var mı?
dostum boostr ile bi sınırları zorlasan. https://www.chip.com.tr/forum/gon ... D=70035&FORUM_ID=53 yide zuhahaha