merhaba arkadaşlar vista premium kullanıyorum laptopda ayrıyettende NOD32 3.0 kurdum orjinal olarak, sizce virüs kalkanı gereklimi yoksa vista kendini korumayı becerebiliyormu? Teşekkürler.
vista home premium anti virüs gereklimi
nod 32 fena değildir ek olarak bi şey istersen ad aware 2008 iyi bir seçim olacaktır ikisi sana yetecektir
nod32 yeterlidir ama genede ad wara kullana bilirsin
Ad-Aware'a falan aslında gerek yok. Windows Defender gayet yeterli.
arkadaşım vistanın defender servisi yetersiz bir servis bilgisayarım trojan yedi herşey yedi yani her şeye el uzatamayabiliyor ! bunun için sen nod32 kullan ve evet arkadaşın dediği gibi yap ad aware 2008 kur ama sistemim yetersiz kasar diyosan eğer o zaman nod32 sana yeter ..
Ne yazık ki şuana kadar hiç bir sistemin kendi başına yeterli olduğuna şahit olamadım. Zaten işletim sistemi için zararlı olan uygulamaların çokluğu o işletim sisteminin popularitesine bağlıdır. Microsoft'un ürettiği işletim sistemleri de genel de kişisel bilgisayar piyasasında büyük bir çoğunluğa sahip ve bu zararlı uygulamaların sayısıda buna göre artıyor ve işletim sistemide illa ki yetersiz kalıyor.
Veri kaybını veya çalınmasını engellemek için bir antivirüs sistemi ve anti-hacker uygulamasına sahip olmanı tavsiye ederim.
Saygılar...