arkadaşlar sizce vista için en iyi antifirüs programı hangisi????
vista için antivirüs!!!!
daha kac kere sorulcak bu soru????
yinede cevaplayalım, sistemin yetiosa Kaspersky yükle, kasar diosan NOD32 kur.
serkans80ben o forumu görmedim kusurakusur musur yokta, güvenlik kısmına baksaydın biton konu vardı, veya aramayıda kullanabilirdin...
yinede cevaplayalım, sistemin yetiosa Kaspersky yükle, kasar diosan NOD32 kur
aynen katılıyorum.Ama İnternet Secu. olsun
Vista ama sistemin özelliklerini yazmamışsın.
Bencede Norton Tam Güvenlik
Vista H.P
2046
2.4 mb
300 gb
Ati radeon x1650
NİS 2008
nazim...Bencede Norton Tam Güvenliknorton sistemi ezio dagıtıo resmen, cok asırı bi tüketim var onda. kaspersky veya nod32'den sasmam, oneririmde. en az norton kadar iyiler ayrıca...
...
Benim tavsiyem NOD 32 derim.hızlı,güvenli,tüm istenen özellikler mavcut.virüs koruması,ayrıca proğram donanım koruması istekleri cevaplıyor ayrıca türkçe.tavsiye ederim...
KIS desem herhalde sorun çözülmüş olur.Kurdum Fistaya kullanıyorum
doğru sistemi yazmayı unuttum toshiba Intel Core Duo T2330 1024MB 1.89 ghz 120 hdd
serkans80doğru sistemi yazmayı unuttum toshiba Intel Core Duo T2330 1024MB 1.89 ghz 120sen nod32 yükle bence, islemcin yavas biras kis agır kacar...
ben nod 32 yi kurduğum zaman pcyi kullanırken takılıyo reset atmak zorunda kalıyorum nedeni ne olabilir acaba?
ortak sana şöyle diyeyim nod 32 en dantık program bence kullananlar hızlı diye ayrıca bişe yapmadıgından pc yi kasmıyor ben burada nod 32 diyen herkese meydan okuyor ve diyorum ki norton internet secuirty 2007 veya 2008 kur ve pc tarat bakalım kaç tane virüs bulacak. kaspersky 2007 tam sürüm kullanıyorum ama hem çok yavaş hemde herşeye karışıyr adamı deelirtiyor bazen . yanlız hangi antivirüsü kursan yetmez birde bunla beraber ad-aware veya benim favorim olan spyware doctor gibi yazılımlarda lazim .
Norton 360 ı kullanıyorum, tek kelime ile dehşet.
Bu programı kurduktan sonra başka bir temizlik programı, disk birleştirici, yedek alma, tune up gibi herhangi bir yazılım kurmanıza gerek kalmıyor.
Bütün işi tek başına yapabiliyor.
Biliyorum bazı arkadaşlar ezelden beridir, Norton un sistemi kastığını, yorduğunu söylüyor ama 2 GB ram li bir makinanız varsa kasmak kelimesi tarih olur.
core 2 duo 2.0
2 gb 667 ram
160 hdd
vista home premium
sistemin var ve Norton 360 sorunsuz ve mükemmle bir şekilde çalışıyor.
arkadaşa tamamen dogru diyor ayrıca kaspersky den daha az cpu kullanıyor ama daha çok ram kullanıyor ve ram iyi ise çok daha az kasıyor arkadaşım bu norton 360 da internet güvenligi varmı yani norton internet secuirty ne farkı var ben 360 sürümünü denemedim de
ebuzer25arkadaşa tamamen dogru diyor ayrıca kaspersky den daha az cpu kullanıyor ama daha çok ram kullanıyor ve ram iyi ise çok daha az kasıyor arkadaşım bu norton 360 da internet güvenligi varmı yani norton internet secuirty ne farkı var ben 360 sürümünü denemedimNorton 360 internet güvenliği en üst seviyede, ve öteki (yedekle, temizle, tune up) gibi uygulamalrı da bir arada barındıran cok kapsamlı bir program.İnternet phishing, spyware, adware, trojan...vs gibi her türlü zaralı etkene karşı tam koruma sağlıyor.
İnternet security den farkı yedekleme, temizle, tune up gibi faydalı araçlarıda bünyesinde bulundurmasıdır....
Son Düzenleme: tiwiak ~ 23 Nisan 2008 16:06
ben norton tavsiye ederim 2008 serisinden bişeyler (360 yada internet securty yada sadece antivirus)
nod 32 diyenleri cok merak ediyom bana bir trojan win 32 mi ole bişey geldi nod 32 nin ağzı açık kaldı silemedi ama kasper duman etti bi gerçek var nod 32 daha az kasar yalan yok nod 32 nin birtek smart ı güzeldir bunu sadace tavsiye ederim
nod 32 den ve kaspersky den şaşmayın en iyi onlar ama internet security leri
Ben KIS ve Avast ' ı beraber kullanıyorum. Sistemi kasması ve tehdit korkusu olmadan.