arkadaşlar vista için daemon tools sürümü kaç olmalıdır?ben bilgisayarıma yüklemiştim fakat eski sürümüymüş galiba ve bir daha bilgisayarım açılmadı recovery yapmak zorunda kaldım yardımlarınızı bekliyorum
vista için program
http://forum.daemon-tools.cc/announcements.php
burdan en güncel sürümü indirebilirsin...
BENDE 4.3 SÜRÜMÜ VAR GAYET İYİ ÇALIŞIYOR VİSTADA
arkadaşlarımın bilgisayarlarında sorun olmadı sadece benim bilgisayarımda oldu ondan dolayı istedim 4.3 sürümünde hiç sorun olmuyor mu
BENDE HİÇ YAŞANMADI AMA ÇALIŞIYOR DEDİĞİN ARKADAŞLARINDADA VİSTA VARSA VE SENİN VİSTANDA ÇALIŞMIYORSA BU PROGRAM SENİN BİLGİSAYARIN DONANIMINDA ÇAKIŞMAYA SEBEBİYET CERİYOR OLABİLİR ÇÜNKÜ HER BİLGİSAYARIN DONANIMI HEMEN HEMEN FARKLIDIR. SEN Bİ DENE OLMAZSA BAŞKA ÇÖZÜM ÖNERELİM.
bir kere yükledim ve bilgisayarımda daemon tools bus drive rını yükleme yapamıyor ve bilgisayarda mavi bir ekran çıkıyor ve resetliyor daha sonra güvenli moddada açamıyorum mecburen recovery yapıyorum
be şu anda
Daemon tools pro
Advanced edition
Version: 4.10.0218.0 kullanıyorum hiç bir problem de yok...
acaba image dosyalarını açabilen başka bir program var mı bus driver yüklemeden kullanılabilcek bi program
İMAJ DOSYALARINI AÇABİLEN WINISO, MAGICISO GİBİ BİRÇOK PROGRAM VAR AMA SANAL CD ROM GÖREVİNİ GÖREN PROGRAM OLARAK Bİ DAEMONU BİLİYORUM SORUN ZATEN BÜYÜK İHTİMAL GERÇEK CD ROM İLE SANAL OLANIN ÇAKIŞMASINDAN KAYNAKLANIYOR.
WINISO ve MAGICISO programları daemon tools gibi sanal sürücü yaratıyor mu yoksa yaratmadan isoların içini açarak işlem yapmamıza olanak sağlıyor mu
power iso kullan hem sanal sürücü hemde iso dosyaları için en iyilerden biridir nette ara bulursun.
BU PROGRAMLAR SANAL SÜRÜCÜ YARATMAZ AMA İSO DOSYALARINDA DEĞİŞİKLİK YAPMANA VE KAYDETMENE İZİN VERİR.
teşekkürler bu programları deneyeceğim
Sevgili Arkadaşlarım En iyi Sürüm Olan "Daemon Tools Lite 4.30.3"
Daemon Tools, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.
Asla Bir Sorun Olmaz Kesinlikle İndir Türkçe
peki bu programlar ücretli mi? winiso ücretliymiş fakat diğerinin ücretli olup olmadığını anlayamadım
kardeşim ben daemon tools yükledim bus driver yükleme sorunu çıktı ve bilgisayarım açıldıktan 2-3 sn sonra reset atıyordu ama arkadaşlarımın bilgisayarlarında böyle bir sorun oluşmadıaldemir123Sevgili Arkadaşlarım En iyi Sürüm Olan "Daemon Tools Lite 4.30.3"
Daemon Tools, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır.
Asla Bir Sorun Olmaz Kesinlikle İndir Türkç