Evet vista için tema varmı ? çok sıkıldım vista temasından yeni tema lazım mesela vista için windows 7 teması yada unix mac teması yada vista için temalar yada vista için media center teması felan arıyorum varsa paylaşırsanız teşekkürler
Vista için tema varmı ?
_cypher_http://www.vista123.net/çok saol çalıstırmak için ekstra bir program istiyormu pekı ?burda hepsi
adreste program war onu yuklicen uxtheme pack die sonra indirdiklerini c:\windows\resources in icine atcan
_cypher_adreste program war onu yuklicen uxtheme pack die sonra indirdiklerini c:\windows\resources in icine
uxtheme.dll eksik diyor o eksik diyor bu eksik diyor yüklüyorum tekrar eksik diyor
daha basit bişey yokmu exe felan tıkla yüklensin
xp için vista teması gibi tıkla next next yüklensin rest bitti ?
ozelden msn at bana yardımcı oliim exe ile tek tık kurulum yok bunlarda
abi bozdum bilgisayarı ya 2-3 tame yukledım sonra begenmedim artık orjinal vista temasıda çalısmıyor normal en iyi performans için ayarlanmıs olarak kaldı böyle tema xp 98 gibi oldu pc :S
verdiim adrestekini indirip yukle duzelir
son gönderdiğin tema çok güzel eline sağlık çok saol
2gb ram
512 x1650 ekran kartı
2.2 core duo işlemci
160 gb dick var
yeter dimi bu sistem oyun oynarken kasarmı bu sistem ? battlefield2 multiplayer da kasarmı ?
yeter
kasarsa kapatı werirsin 1-2 ozelliği
xAngmar2gb ramolabilirde olmaya bilirde iyi yok iyi
512 x1650 ekran kartı
2.2 core duo işlemci
160 gb dick varyeter dimi bu sistem oyun oynarken kasarmı bu sistem ? battlefield2 multiplayer da kasarmı ?
www.conax.net gir bu siteye ne teması istiosan var
mustafafb94www.conax.net gir bu siteye ne teması istiosanbu sitenin calıstıına eminmisin
tune up ile yap sakın patchlara filan güvenme