VISTA ILE OFIS XP (VER. 2002) UYUMSUZLUĞU

ahmet_y
02-05-2007, 17:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhaba;

Gecenlerde şirketimize iki tene hp laptop aldık. Bunlarda VISTA HOME PREMIUM var. Bu bilgisayarlara ofis xp yukledim ama outlook ta surekli bağlantı şifresi(pop hesabı için gerekli şifre) soruyor. şifreyi yazıp gonder/al yapıyorum mailler gidip geliyor ama aradan 5 dakika geçtikten sonra yine soruyor. Yada outlook kapanıp açılınca yine şifreyi istiyor. Her dafasında yazmama karşın şifreyi bir turlu kabul etmedi. Microsoft teknik desteğiyle görüştüm bana registerden bir sürü işlemler yaptırdılar ama yine şifreyi kayıt altına almayı beceremediler. en az bir saat uğraştık. Sonra microsoft yetkilisi ben bir araştırayım size dönerim dedi. Arada 3-4 saat geçti ve bana geri dönüş yaptı. Bana VISTA da bu sorunun olduğu ve bunun bir planlama hatası olduğunu soyledi. Bu problemin düzelmesinin en az 3-4 ay sureceğini soyledi. Ozaman ofis xp nin üst versiyonunu yani 2003 veya 2007 yi kullanma hakkı verin dedim. onada yanaşmadılar. Buradan herkese sesleniyorum. Vista alırken dikkat edin.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 02 Mayıs 2007 21:39
KuaforPlus
02-05-2007, 19:47   |  #2  
KuaforPlus avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
223 mesaj

aynı işletim bende de var
paramla rezil oldum desem yeri var.
bu kadar kötü bir işletim sistemi şimdiye kadar çıkardıklarını sanmıyorum. herşeyiyle sorunlu bir sistem.

ekim ayında servis pac çıkacakmış o güne kadar beklicez

Aranel
02-05-2007, 23:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj

Aslında Windows Vista için önerilen ofis sürümü Office 2007. Bu arada, MS'den bu kadar teknik destek aldığın için çok sevinmeni, mutlu olmanı tavsiye ederim. Beni geri dönüş yapacak kadar bile sallamıyorlar, sözde Genuine'yiz ama, MS için verilen paranın bir önemi olduğunu sanmıyorum, alıyorsun, bitiyor. Çöksün, çalışmasın sanırım umurlarında bile değil.