FORUMDA SP1 YÜKLEDİKTEN SONRA DAHA İYİ PERFORMANS ALMAK İÇİN YAPLMASI GEREKEN ŞEYLER ANLATILIYOR BUNLARDAN BİRİDE
3.)Bir sonraki aşamada parçalanmış olan kayıt defterini birleştirmelisiniz.Bunun içinde birçok yazılım var fakat bende yok diyenler aşağıdaki linkten NT yazılımını indirip, yönetici olarak çalıştırarak birleştirmeyi yapabilirler.
BU PROGRAMI İNDİRMEDEN VİSTA İLE BU İŞLEMİ YAPABİLİRMİYİM ,MÜMKÜN İSE NASIL
YARDIM EDEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
VİSTA İLE YAPILIRMI
Valla ben öle bi özellik hatırlamıyorum. Ama varsa buraya yazsınlar ben de öğreneyim.
CCleaner programıyla bu işi cok temiz bi sekilde yapabilirsin vistada öyle bir ozellik yok bildigim kadarıyla.
ccleaner aynı işi yapıyorsa tamam.Hem basit hem türkçe.
Evet arkadaşım yapabilirsin ben denedim oluyor
Kayıt defteri birleştirmek için Windows Doctor kullanıyorum.
Bu programda sadece regedit birleştirme değil birçok performans arttırıcı işlem yapılıyor.
Tavsiye ederim.
fdumanliKayıt defteri birleştirmek için Windows Doctor kullanıyorum.
Bu programda sadece regedit birleştirme değil birçok performans arttırıcı işlem yapılıyor.
Tavsiye ederim.Hocam deniyecem bi
SP1 yükledim,forumda yükledikten sonra yapılacak işlerin hepsinide yaptım.Bilgisayar hem hızlandı.Hemde 1024 ram olmasına rağmen 894 gözüküyordu sp1 yükledikten sonra 1gb gözüküyor artık hralde bişeyler yaptı sp1
arkadaslar bunların hepsi yabancı dil bende yabancı dil malesef yok bunları turkce anlatım veye turkce bi program yada elle yapabilecek birsey var mı
arkadaslar onerdiğiniz programları nasıl yapıldıgını anlatırsanız sevbinirim