casper bir notebook var.wireless i buluyor bağlanıyor.fakat ip almıyor.vistaya yabancıyım biraz böyle bir problemle karşılaşan oldumu ? güvenlik duvarı felan karıştırdım ama yemedi.
vista kablosuz bağlantı
komut satırını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra
netsh winsock reset all
netsh int ip reset a.txt komutlarını çalıştırıp sistemi yeninden başlattıktan sonra tekrar kontrol edermisn
Yok hocam yemedi.şifreleri felan da doğru girdim.
xp notebookda normal giriyor
sanırsam güvenlik duvarıyla felan alakası var ama bulamıyorum hala
Kablolu bağlantıda bir problem var mı ipv6 nın yanında buluan işareti kaldırıp birde bu şekilde deneyebilrisiniz Ayrıca modemdeki şifreyi kaldırdıktan sonra tekrar kontrol edermisn
Kablolu da problem yok.kabloyu taktığım an kendi otomatik alıyor ip yi internete çıkıyor.
Windows xp işletim sistemli leptopda giriyor.vistada girmiyor.
Ayrıca benim modemde kablosuz internet çıkışına parola koymazsan internete girilmiyor.Mejbur parola koyacağız.Zaten xp de girdiğine göre sorun vistada . Yalnız şunu farkettim administrator olmama rağmen güvenlik duvarını kapalı yapamıyorum. ayarlarınız ilkeler tarafından kontrol ediliyor diyo.
Anti virus programı var mı bilgisayarda özellikle norton?
Heeeeee doğru yaaaaaaa lan nasıl aklıma gelmedi yaw
allah allah bakale ilk yapacağım şeydi aslında norton yüklü kaldırdım bağlandı stern sağolasın. bu norton hep böyle ağlar arasında felan zaten sorun veriyordu
sorunun çözüldüğüne sevindim kolay gelsin
Açık konuşmak gerekirse nortonun ghost ve backup 10d aracından başka hiçbir aracını kullanmam. (sadece norton remove tool haricinde :) )