arkadaslar bende vista ultimate tr var, konuşma tanıma'yı actıgımda gecerli dilde desteklenmiyor diyo ve kapanıyo. MS yetkililerine sordum Türkce yama cıkınca kullanabilirmisim. ama benim ingilizcem gayet iyi ve ingilizce'de olsa kullanmak istiyorum. acep böyle birsey herhangi bir yolla mümkünmü olabilir mi??
Vista konuşma tanıma Türkçe???
Dostum vistada Türkçe seslendirme olmadığı doğrudur ama yakında çıkaracak olmaları çok iyi.Eğer ingilizcen iyiyse ingilizceyi seçip kullanabilirsin.Vista yardım bölümünde detaylı kullanımı var.
ingilizcem gayet iyi evet, dil ayarlarını nerden yapcam? denetim masasındaki konuşma tanıma öğesine tıkladıgımda dil desteklenmedigi icin seceneklerde cıkmıyo, sadece online speech recognation grubuna katılın linki var, bu sorumada bi cevap verebilirmisin? :)
ugur90ingilizcem gayet iyi evet, dil ayarlarını nerden yapcam? denetim masasındaki konuşma tanıma öğesine tıkladıgımda dil desteklenmedigi icin seceneklerde cıkmıyo, sadece online speech recognation grubuna katılın linki var, bu sorumada bi cevap verebilirmisin? :)ONUN YAMASI VAR UPDATE KISMINDAN YAPTIN BEN SEVGİLERİMLE
yaması var biliorum windows update'den ingilizce paketini yüklüyosun ama ben diorumki o yamayı yüklemeden herhangi bi yerden ayarları dosyaları yada bilgileri deistirip(kayıt defteri gibi) dili ingilizce olarak gosteremezmiyiz yamayı yükelemeden? sorum oydu. bölge ve dil secenekleri'nden herseyi ingilizce olarak ayarladım gene olmadı acep baska bi yerden olabilirmi?